Haveprojekter

Her finder du haveprojekter, du selv kan gå i gang med. Vi har både film, trin for trin guides og materialelister til projekterne.

Terrassen - i træ eller sten?

Terrassen indbyder til hygge, ro og afslapning. Det er her havemøblerne kommer til sin ret, og roen opstår, når man er omgivet af flotte stier og bede og det dejlige haveliv. Men er terrassen lidt slidt og blomsterbede og træmøbler måske blevet lidt trætte, så er her nogle ideer til, hvordan det hele kan vækkes til live igen, så roen og hyggen genopstår i din have.

terrassen_2.png

Byggeprojekter

Vil du gerne skjule de mindre flotte affaldsspande eller skærme for vind og skabe læ i din have? Eller måske bygge en ny og fin konstruktion til dine planter og blomster i haven. Så er det bare frem med værktøjet og afsted efter træ og skruer, og vi hjælper dig gerne med et par gode ideer og en guide til, hvordan du kommer i gang.

byggeprojekt_2.png

Træværket

Træ er et godt og gedigent naturmateriale, som passer godt ind i det fleste havemiljøer. Men det bliver kun endnu bedre af at blive passet godt på eller blive genopfrisket med rensning, slibning og en god gang træbeskyttelse. Har du noget træværk i din have, som trænger til en kærlig hånd? Vi har lavet nogle fix det selv-videoer, som hjælper dig på vej med behandling af dit træværk på forskellig vis.

traevaerk_2.png

Anlægning af haven

Uanset om du har en ny have og frie muligheder for indretning af din have, eller du har en gammel opvokset have med eksisterende bede og stier og hyggelige havekroge, så er her gode ideer til, hvordan du kan skabe nye rum og inddelinger af din have lige fra at bygge et bålsted til at opsætte et læhegn. I vores videoguides finder du også materialister, så det er let at gå til opgaven også ift. indkøb af materialer.

anlaeg_2.png