Rullegræs fra 289 m²

Varenr.: 9045885

Rullegræs fra 289 m²

Varenr.: 9045885
  • Rullegræs er din genvej til en flot og grøn græsplæne
  • Græsset er vokset på marker i Danmark og bliver skåret op og rullet, og så er det klar til at blive lagt hjemme hos dig
  • Bemærk prisangivelsen 1 stk. = 1 m²
  • Der skal bestilles min. 289 stk. svarende til 289 m², og derefter i intervaller på 4 stk. - brug boksen til venstre under bestilling for at finde det rette antal
29.00

Varebeskrivelse

Rullegræs giver en flot græsplæne i en fart

Rullegræs er genvejen til en frodig, slidstærk og ukrudtsfri græsplæne i en fart. Græsset er sået og plejet efter alle kunstens regler på vores marker i Danmark. Når det har vokset sig smukt og stærkt, skæres det op i ruller, lægges på paller og køres hjem til dig. Græsset er finbladet og tæt med en hurtig etablering og en god tørketolerance. En virkelig robust kvalitet, der er perfekt til haveanlæg.

Det eneste du skal gøre, er at måle arealet op, bestille rullegræsset, gøre jorden klar og rulle plænen ud, når den kommer til din adresse. I løbet af 3 uger vil græsset have slået rod og kan tåle fuld slitage.

Vigtigt om bestilling:

Der skal bestilles min. 289 stk. svarende til 289 m², og derefter bestilles i intervaller på 4 stk. Brug boksen ved bestilling for at vælge det rette antal. Bestilles der på andre måder, kan din ordre blive annulleret. Kundeservice vil kontakte dig, hvis der er problemer med bestillingen. Du bliver også kontaktet af vores leverandør ang. leveringsdato, så græsset er frisk, når du skal lægge det.

Specifikationer

Type Værdi
Areal Fra 289 m²
Type Rullegræs

Info & guides