Koblinger & sprøjtepistoler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Koblinger & sprøjtepistoler til havevanding

Skal haven vandes, er det ikke nok med en haveslange. Du har brug for både koblinger og sprøjtepistoler. Koblingerne bruges til at montere haveslangen på vandhanen og til at sætte fx sprøjtepistolen til. Der findes forskellige koblinger afhængig af, hvad du skal bruge dem til. Hanekoblingen skal bruges på selve vandhanen, og på den sættes en slangekobling, hvor haveslangen sidder. Slangekoblingerne bruges også for at montere sprøjtepistoler.

Slangekoblinger fås med og uden aquastop. Aquastop betyder, at når du fjerner tilbehøret, der sidder fast på slangekoblingen, så lukker den for vandet. Det vil sige, at hvis du har en sprøjtepistol sat fast på en slangekobling med aquastop, og du vil skifte sprøjtepistol, behøver du ikke lukke for vandet. Når du fjerner sprøjtepistolen, sørger slangekoblingen for at stoppe vandet. Slangekoblinger fås til både 1/2" og 3/4", så de passer på alle haveslanger.

Med en sprøjtespistol kan du få vandet haven eller blomsterbedet nemt og effektivt. Sprøjtepistolen sættes fast på haveslangen med en kobling, og så er du klar til vanding. Sprøjtepistoler findes i flere udgaver og med forskellige funktioner. Der er nogen med flere stråletyper, så du kan lave en blød, spredt eller hård stråle.

Koblinger og sprøjtepistoler fås også hos jem & fix i en sampak, så du kan komme godt fra start med det samme.