River & jern


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

River & jern til alle opgaver

Havearbejde kan godt være hårdt arbejde, men når man bruger de rigtige redskaber til den aktuelle opgave, går det som regel meget lettere og hurtigere. I denne kategori finder du river og jern, som er gode til mange forskellige opgaver i haven. Jernene er gode til at fjerne ukrudt, mens river bruges til fx fjerne afklippet græs og visne blade, afhængig af hvilken rive du har. I jem & fix finder du et bredt udvalg af river og jern til at ordne haven, og med de rette haveredskaber er du dermed godt på vej mod en flot have. 

Forskellige river til alle årstider 

Enhver haveejer bør derfor have mindst en god rive som en fast del af sortimentet blandt haveredskaberne, men det kan også være nødvendigt med flere. Afhængigt af årstiden og opgaven er det nemlig forskellige river, du kan vælge at bruge. Om efteråret, når de visne blade dækker hver en kvadratcentimeter af haven, er en løvrive det mest effektive redskab til at rive bladene sammen. Og når græsplænen lige er blevet slået, er en plænerive ideel, når det afklippede græs skal samles sammen. Kæmper du en indædt kamp mod ukrudt, er det derimod en helt klassisk trærive, der er din bedste ven. River er også gode til at ordne bede og planere, efter du har arbejdet med jorden. 

I jem & fix' store udvalg af river til havearbejde finder du mange forskellige typer af river, så uanset hvilken opgave du står over for, kan vi hjælpe dig med den rette rive. Leder du efter en rive, der tilgodeser den gode arbejdsstilling, er Fiskars' Ergonomic river et godt valg. De er udført i et ergonomisk design, der tillader dig en hensigtsmæssig arbejdsstilling, og du kan kende dem på det sorte og S-formede skaft. 

Skuffejern og fliserenser til ukrudtet

Ud over river finder du også forskellige jern til havearbejdet i denne kategori. Skal der fjernes ukrudt i bedene, er et skuffejern uundværligt. Med den kan du hurtigt få løsnet ukrudtet i haven og få det væk, så planter og blomster kan trives. Har du fliser i indkørsel, havegange eller på terrassen, har du sikkert også oplevet, at der vokser ukrudt mellem dem. Det ser ikke pænt ud, og samtidig kan ukrudtets rødder gøre fliserne skæve, hvis de bliver for store. Der er altså flere gode grunde til at rense fugerne for ukrudtet. Med en fliserenser er det arbejde nemmere, og de fås endda med et langt skaft, så du kan stå oprejst i stedet for at sidde på knæ, når ukrudtet skal væk. Du finder i denne kategori flere forskellige fliserensere med langt skaft, så du kan få bugt med ukrudtet mellem fliserne. 

Med river og jern fra jem & fix går det nemmere med at klare det hårde havearbejde. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer af river og jern, så du kan finde den, der passer til dine behov. Se udvalget af gode og billige river og jern på siden her - så kan du hurtigt få noget at rive i!