Græsfrø & rullegræs


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Græsfrø og rullegræs til en smuk grøn græsplæne

Skal du i gang med at anlægge ny græsplæne? Så overvej græsfrø eller rullegræs fra jem & fix. I jem & fix tilbyder vi nemlig et stort udvalg af rullegræs og græsfrø, så du kan få en flot, sund og grøn græsplæne. Det er også her, du finder græsfrø til eftersåning af græsplænen, hvis der er kommet huller i den, eller den trænger til noget mere styrke.

Såning af græsplæne

Skal der anlægges en helt ny græsplæne, er græsfrø den billigste måde at få en græsplæne. Græsfrøene kan sås fra marts til oktober alt afhængig af temperaturerne. Da en nysået plæne kræver en del vanding, kan det være en fordel at så dine græsfrø enten i foråret eller i efteråret, så du på den måde får mest mulig hjælp fra naturens side til vandingen i form af regnvand. 

Inden du går i gang med at kaste græsfrøene ud på jorden, skal jorden forberedes, så frøene får de bedste betingelser for at vokse. Det kan være, at jorden skal planeres og gøres lige, så du ikke får en skæv græsplæne. Du kan her se, hvordan du sår en flot græsplæne, og hvad der skal gøres af forarbejde, inden der sås. 

Når du er klar til at så græsfrøene, er det godt at gøre en vindstille dag, så frøene ikke flyver væk. Derudover skal jorden være lun, og de bedste tidspunkter er i foråret i april/maj og i efteråret omkring august/september. Der findes mange forskellige græsfrø, som har hver deres fordele, og du kan her på siden læse mere om de enkelte varianter for at finde de rette til din have.  

Den nemme: Græsplæne med rullegræs

Har du ikke tid til at vente på, at dine græsfrø spirer frem, tilbyder vi også flot rullegræs til gode, lave priser. Med et rullegræs ser du resultater med det samme, og du behøver ikke vente på at se græsset spire frem på plænen. Det er selvfølgelig en dyrere løsning, men ved at lægge rullegræs kan man hurtigere få glæde af græsplænen. 

Vores rullegræs er sået og plejet på danske marker, og når du skal bruge det, skæres det op i ruller og transporteres hjem til dig og er klar til blive anlagt i din have med det samme. Rullegræs er med andre ord vejen til en tæt, grøn plæne i en fart. Jorden skal forberedes på samme måde, som hvis græsset blev sået, og det er en fordel at gøde jorden, inden græsset rulles ud for at give de bedste vækstbetingelser. Rullegræs kræver også en del vand, når det er lagt ud, så også her anbefales det at gøre på tidspunkter, hvor naturen hjælper til, og ellers skal du i gang med at vande plænen dagligt.

Eftersåning af græsplænen

Er der kommet huller i plænen eller trænger den til lidt ekstra frø, efter du har været i gang med plænelufteren, så kan en eftersåning hjælpe plænen på vej mod at blive grøn og stærk. Du kan anvende almindelige græsfrø til eftersåning, men der findes også græsfrø, der er specielt lavet til opgaven. De er for eksempel lavet med gødning omkring sig, så frøene spirer og vokser hurtigt.

Bestil græsfrø og rullegræs i jem & fix

Bestiller du rullegræs i jem & fix, bliver du kontaktet af vores leverandør ang. Leveringsdato, så græsset er frisk, når det skal lægges. 

Du finder hele vores udvalg af billige græsfrø og billigt rullegræs i høj kvalitet på siden her. Rullegræs skal bestilles online, mens du kan købe græsfrø både i webshoppen og i din lokale jem & fix.