Rullegræs 24 - 48 m²

Varenr.: 9028953

Rullegræs 24 - 48 m²

Varenr.: 9028953
  • Rullegræs er din genvej til en flot og grøn græsplæne
  • Græsset er vokset på marker i Danmark, og det bliver skåret op og rullet, så det er klar til at blive lagt i din have
  • Bemærk prisangivelsen 1 stk. = 1 m²
  • Der skal bestilles min. 24 stk. svarende til 24 m², og derefter i intervaller på 4 stk. - brug boksen til venstre under bestilling for at finde det rette antal

 

59.00

Varebeskrivelse

Rullegræs giver en flot græsplæne i en fart

Rullegræs er genvejen til en frodig, slidstærk og ukrudtsfri græsplæne i en fart. Græsset er sået og plejet efter alle kunstens regler på marker i Danmark. Når det har vokset sig smukt og stærkt, skæres det op i ruller, lægges på paller og køres hjem til dig. Græsset er finbladet og tæt med en hurtig etablering og en god tørketolerance. En virkelig robust kvalitet der er perfekt til haveanlæg.

Det eneste du skal gøre, er at måle arealet op, bestille rullegræsset, gøre jorden klar og rulle plænen ud, når den ankommer til din adresse. I løbet af 3 uger vil græsset have slået rod og kan tåle fuld slitage.

Vigtigt om bestilling:

Der skal bestilles min. 24 stk. svarende til 24 m², og derefter bestilles i intervaller på 4 stk. Brug boksen ved bestilling for at vælge det rette antal. Bestilles der på andre måder, kan din ordre blive annulleret. Kundeservice vil kontakte dig, hvis der er problemer med bestillingen. Du bliver også kontaktet af vores leverandør ang. leveringsdato, så græsset er frisk, når du skal lægge det.

Specifikationer

Type Værdi
Areal 24 - 48 m²
Type Rullegræs

Dokumentation

Info & guides