Træ- & metalmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Træ- og metalmaling til indendørs malerprojekter

Skal du male dørkarme og fodlister, eller har køkkenskabene brug for en ny, frisk farve? Så er det metal- og træmaling, du skal have fat i. Metal- og træmaling er kendetegnet ved at have en højere glansværdi end fx vægmaling, hvilket betyder, at det er mere modstandsdygtigt, samtidig med at det er let at rengøre. Derfor egner træ- og metalmaling sig særligt godt til indendørs overflader, der dagligt udsættes for slid, snavs og fedtede fingre - fx skabslågerne i dit køkkenet.

Indendørs træmaling har også den fordel, at det giver en god udfyldning i træet, og derved sikrer en glat og ensartet overflade. Træmaling fås i mange forskellige farver og er en nem måde at give fx dit køkken et personligt strejf og et nyt pust. Metalmaling er ideelt til fx metalhegn, carporte eller havemøbler, som trænger til at blive frisket op, og samtidig beskytter metalmalingen mod rust. Både vores træ- og metalmaling kan derved med fordel bruges til mange forskellige malerprojekter i huset, og i jem & fix kan du tilmed købe det til lave priser.

Det er også her du finder spraymaling til metal. Med spraymaling til metal er det nemt at give hegn, stakit, carport, cykel eller grill en ny farve eller beskytte dem bedre mod rust. Se nærmere på vores udvalg af god og billig træ- og metalmaling her på siden, som du kan købe i enten vores butikker eller online her på webshoppen.