Ledvance SMART+ wifi remote

Varenr.: 9059647

Ledvance SMART+ wifi remote

Varenr.: 9059647
 • Ledvance SMART+ er smart belysning til hjemmet, der kan styres over Wifi og app med denne fjernbetjening
 • Fjernbetjeningen passer til Ledvance Smart Home-sortimentet, og den kan bruges til at styre op til 15 af dine SMART+ enheder 
 • Den sættes op igennem appen over wifi
 • Fjernbetjeningen måler L19 x B41 x H120 mm 
68.75

Varebeskrivelse

Ledvance SMART+ wifi remote

SMART+ fjernbetjeningen fra Ledvance har et kompakt og brugervenligt design, som giver dig mulighed for at styre dine Smart+ LED-enheder nemt og uden brug af smartphone. Fjernbetjeningen skal sættes op og indstilles via SMART+ appen, hvor du har mulighed for at gemme dine personlige lyssætninger, lave tidsstyringer og andre automatiseringer alt efter behov. Du kan styre op til 15 Smart+ Wifi produkter med denne remote.

Produktdetaljer:

 • Farve: Hvid
 • Dæmpbar: Ja
 • Beskyttelsesklasse: IP20

Mål:

 • Længde:19 mm
 • Bredde: 41 mm
 • Højde: 120 mm

Om LEDVANCE SMART+ WIFI 

LEDVANCE SMART+ WIFI er en serie af smarte pærer, lamper, plugs og kontakter, der kan styres med LEDVANCE’s gratis app over dit trådløse netværk (wifi). SMART+ produkterne er udstyret med forskellige smarte funktioner, der gør det muligt at styre lyset og/eller elektronikken i dit hjem på en ny og intelligent måde, der passer til netop dig og dine behov. 

Appen hedder LEDVANCE SMART+ WIFI og kan downloades i App Store og Google Play. I appen kan du bl.a. styre lyskilder ved at tænde/slukke for dem, justere lysstyrken, skifte lysets farve (gælder for RGB-lyskilder), oprette spændende lysscener med en eller flere lyskilder og tidsindstille lyset, så det tænder/slukker helt automatisk. Med SMART+ kan du endda få dine lyskilder til automatisk at tænde, når du triller ind ad indkørslen, så der altid er lys tændt, når du kommer hjem. 

Har du andre SMART+ produkter, fx SMART+ plugs, så kan du også styre dem i appen. Et smart plug er et stik til stikkontakten, som gør det muligt at styre ikke-intelligent elektronik i appen, på samme måde som du styrer SMART+ produkter. Med et SMART+ plug kan du let tænde/slukke/tidsindstille almindelig elektronik – fx kaffemaskinen, tv’et eller traditionelle lamper - så det kun er tændt, når du skal bruge det. Det gør det let at spare på strømmen og følge med i, hvor meget strøm udstyret bruger.

Betjen med app, stemmestyring eller fjernbetjening

Har du en smartphone eller tablet, så kan du med få klik i appen forbinde dit nye smart+ produkt og have det klar til brug på ingen tid. I appen kan du tilføje så mange SMART+ produkter, som du vil, og har du en Amazon Alexa eller Google Assistent smarthøjttaler, så har du endda også mulighed for at stemmestyre dit SMART+ produkt. Er du mere til traditionelle fjernbetjeninger, så kan du tilkøbe en SMART+ fjernbetjening, som du kan bruge til at styre dine SMART+ produkter uden at skulle åbne appen. 

Sådan forbinder du et SMART+ produkt med appen:

 1. Montér din SMART+ enhed
 2. Download appen LEDVANCE SMART+ WIFI i App Store eller Google Play på din smartphone eller tablet
 3. Åben appen og log ind/opret en ny bruger
 4. Tryk på "+" for at tilslutte en enhed (lyskilde/plug/kamera/andet)
 5. Log ind på dit trådløse netværk og følg vejledningen i appen
 6. Når din SMART+ enhed er forbundet, kan du tilføje flere enheder eller oprette grupper og rutiner i appen
Ledvance_Logo_4c_CMYK_pos

Info & guides