Læ- & støttemure

Filtrering
{{ filter.title }}: {{ filter.value }}
Pris
-

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Læ- & støttemure til lave priser

Med læ- og støttemure er det nemt at indrette en personlig og hyggelig have. Læ- og støttemure kan lægges på flere forskellige måder og med mange forskellige typer af belægningssten, så du kan bruge dem til lige det, du ønsker og få støttemuren til at passe ind i din have - både dekorativt og praktisk.

I denne kategori finder du et stort udvalg af belægningssten, der egner sig særlig godt til støttemure, stenvægge og højbede. Få belægningssten med glatte eller rå kanter og i forskellige udskæringer, så de kan danne den form for støtte- eller læmur, der kan passe ind i din have.  Det er også her på siden, du finder de populære og praktiske super 8 plantesten, der passer perfekt til blomster- og plantekummer, og giver et dekorativt udtryk til din have. Få dem fx i farverne rød/brun eller koksgrå. Vær kreativ i haven og lav fx en praktisk ramme i sten til dine affaldsspande, en dekorativ blomsterkumme til et enkelt træ eller bed, eller lav en flot bænk til haven eller terrassen i sten.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan gøre brug af læ- og støttemure i haven, så se nærmere her på siden eller besøg din nærmeste jem & fix.