Læ- & støttemure


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Katalog med belægningssten og læ- & støttemure

Flere kategorier

Læ- & støttemure til lave priser

Med læ- og støttemure er det nemt at indrette en personlig og hyggelig have. Læ- og støttemure kan lægges på flere forskellige måder og med mange forskellige typer af belægningssten, så du kan bruge dem til lige det, du ønsker og få dine læ- og støttemure til at passe ind i din have - derfor er læ- og støttemure både dekorativt og praktisk.

I denne kategori finder du et stort udvalg af belægningssten, der egner sig særlig godt til læ- og støttemure, stenvægge og højbede. Fx belægningssten med glatte eller rå kanter og i forskellige udskæringer, så de kan danne de former for læ- og støttemure, der kan passe ind i din have.  Det er også her på siden, du finder de populære og praktiske super 8 plantesten, der passer perfekt til blomster- og plantekummer og giver et dekorativt udtryk til din have. Få dem fx i farverne rød/brun eller koksgrå. Vær kreativ i haven og lav fx en praktisk ramme i sten til dine affaldsspande, en dekorativ blomsterkumme til et enkelt træ eller bed, eller lav en flot bænk til haven eller terrassen i sten.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan gøre brug af læ- og støttemure i haven, så se nærmere her på siden eller besøg din nærmeste jem & fix.