Hjørnesten Lock-Block og Lock-Block XL grå

Varenr.: 9025934

65,00/stk
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
 • Lock-Block er et mursystem med mange muligheder, og den kan bruges til både lodrette og hældende mure samt fx blomsterkummer
 • Hjørnestenen passer både til Lock-Block og Lock-Block XL sten
 • Med den almindelig Lock-Block og Lock-Block XL sten kan du lave sving og hjørner, og denne særlige hjørnesten bruges til at lave udvendige hjørner for at få en flot afslutning
 • Stenen er grå og måler 15 x 30 cm, og den er 15 cm høj
 • Der er 48 stk. pr. palle
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Lav hjørner i din Lock-Block mur

Lock-Block mursystem giver dig mange mulighed for at slippe din indre havearkitekt løs. Du kan lave lodrette og hældende mure, ligesom Lock-Block også kan bruges til fx blomsterkummer. Lock-Block stenen har en særlig låsekant, som sikrer, at stenene ikke skrider ud. Med den almindelige Lock-Block sten kan man lave hjørner og sving, og denne Lock-Block hjørnesten bruges til at lave de udvendige hjørner for at give en flot afslutning på kanten. Hjørnestenen passer både til Lock-Block og Lock-Block XL.

Denne Lock-Block hjørnesten er grå, og den måler 15 x 30 cm og er 15 cm høj. Den har en flot rustik overflader, som giver stemning og atmosfære. Du finder hele vores udvalg af Lock-Block og Lock-Block XL sten under læ- & støttemure.

Denne vare bliver produceret i undermål på ca. 2 mm. Den kan med fordel klodses op, eventuelt med murpap, så man på denne måde opnår den korrekte opsætning.

Sten på en palle

 • Antal sten pr. palle: 48 stk.

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Højde 15 cm
Bredde 15 cm
Længde 30 cm
Antal pr. palle 48 stk.
Farve Grå
Variant Hjørne brud
Model Lock-Block og Lock-Block XL
Mærke RBR
Type Støttemur

Mix belægningssten