Havetraktorer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Havetraktorer & tilbehør til havetraktor

Nogle have- og græsarealer er ganske enkelt for store til at blive klippet med blot en almindelig plæneklipper. De kræver i stedet en god havetraktor eller plænetraktor, der gør arbejdet meget nemmere og langt mere overskueligt. Så har du et græseareal, der er større end 600 kvm, er en havetraktor en investering, som du kommer til at blive rigtig glad for. En havetraktor er ligeledes meget velegnet til gangbesværede, da du kan sidde komfortabelt og slå selv det største areal af græs uden at få sved på panden. En havetraktor klipper græsset helt jævnt og gør samtidig plænen væsentligt nemmere at vedligeholde efterfølgende. Havetraktoren har nemlig den store fordel, at klippebredden er betydeligt større end på traditionelle plæneklippere, hvorved det antal timer, du normalt bruger på at slå græs, bliver væsentligt reduceret. Med en havetraktor sparer du altså en masse tid, som du i stedet kan bruge på andre ting i haven eller huset.

 

Kom nemt, bekvemt og hurtigt igennem havearbejdet

Med en havetraktor sparer du både tid og kræfter på havearbejdet. Så hvis du har mange haveprojekter, der er lidt mere spændende end lige græsslåning, er en havetraktor et rigtig godt køb, som du vil kunne glæde dig over i mange år. Måske har du indrettet din have og græsplæne med mange blomsterbede og havestier. I så fald kan det godt være en udfordring at komme omkring med en traditionel græsslåmaskine. Her går det langt nemmere med en havetraktor eller minirider, der let og behændigt triller rundt på selv små og bakkede eller kuperede arealer. Fx har de praktiske MTD en ganske lille venderadius, og kan nemt og hurtigt manøvreres rundt om blomsterbede og buske. Vi har havetraktorer med justerbart sæde og step-thru ramme, der gør det let og bekvemt at stige af og på.


En havetraktor er en multifunktionel havemaskine

Men en havetraktor er meget mere end bare en stor græsslåmaskine. En god havetraktor kan nemlig bruges til et utal af mange andre formål og opgaver rundt om i haven end blot at slå græs. Med det rette tilbehør får du en multifunktionel havemaskine, der kan bruges til alt lige fra spredning af salt om vinteren og gødning i foråret, til mosbekæmpelse i græsplænen, transport af brænde, haveaffald efter fx hækklipning mm. I jem & fix har vi et bredt udvalg af havetraktorer i forskellige prisklasser, så leder du efter en billig havetraktor, som du kan bruge til mange forskellige opgaver rundt omkring i haven, er du havnet det helt rette sted. I vores store sortiment af have- og plænetraktorer finder du blandt andet et rigt udvalg af MTD havetraktorer i forskellige størrelser og vægtklasser. Fx de smarte og kompakte miniriders, der er specielt gode til haver med mange buske og blomsterbede, idet de let og behændigt kan manøvreres rundt på selv det mest ujævne terræn. MTD miniriders fås ligesom vores øvrige havetraktorer både i udgaver med sideudkast og med bioklip opsamlingsbeholder til det afklippede græs. Har du mange blomsterbede, kan det være en fordel at vælge en model med enten beholder eller bioklip, så du på denne måde slipper for at det afklippede græs bliver kastet ud over dine blomster.


Stort udvalg af havetraktorer i jem & fix

Hos jem& fix ved vi, hvor mange have- og gør det selv-projekter der kan være, og hvor meget tid de hver især kan sluge. Derfor finder du i vores sortiment af haveredskaber og værktøj en masse varer, der kan gøre dit havearbejde lettere, og som kan give dig mere tid til de projekter, du helst vil bruge din tid på. Og uanset hvad dit behov og dit prisniveau, finder du hos os en havetraktor, der matcher dine ønsker. Og det gode er, at du kan bruge din havetraktor til mange flere opgaver end blot at slå græs. Din havetraktor kan derfor hurtigt blive dit nye yndlings-redskab, når du opdager, hvor mange opgaver den kan hjælpe dig med. Brug den fx til at tromle, sprede græsfør og -gødning, eller til at rydde sne om vinteren. Du kan også anvende den i forbindelse med at der skal rives grus.  Alle vores plænetraktorer er nemme at betjene og kan indstilles med forskellige hastigheder afhængigt af din opgave.

 


Dertil kommer en lang række af ekstraudstyr, som du også finder her på siden. Opgrader fx din havetraktor med påhængsvogn eller dozerblad, og beskyt den når den ikke er i brug med et dækken i vinyl, der sørger for at fugt og snavs ikke trænger igennem.