Haveslanger & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Haveslanger & tilbehør til havevanding

Selvom vejret i Danmark er meget skiftende hele året rundt, er der til tider perioder uden regn - og det er her, haveslangen er god at eje. Der findes nemlig mange fordele ved at have en haveslange. Haveslangen kan fx bruges til havevanding om sommeren, hvor solen tørrer græsplænen, til at vaske den beskidte bil i indkørslen, til at nå ud til havens mange blomsterbede og mange andre ting.

Hos jem & fix har vi mange forskellige former for haveslanger. Vi har fx den klassiske, grønne haveslange i høj kvalitet samt praktiske flexslager, der udvider sig, så snart vandet løber igennem. Denne form for haveslange fylder derfor intet, når den skal pakkes sammen og opbevares, men kan stadig nå ud til havens hjørner. Du kan også finde vandslanger, som bruger mindre vand, og derfor er bedre for miljøet, fx siveslangen fra Gardena. Find også haveslanger uden phtalater og tungmetaller, som er den ideelle løsning til havevanding af den økologiske køkkenhave.

På siden her finder du desuden tilbehør til din haveslange, fx praktiske slangevogne og forskellige koblinger og samleled. Dyk ned i vores store udvalg af haveslanger og tilbehør online her på siden eller besøg jem & fix, som ligger placeret over hele landet.