Hozelock slangevogn metal 30 m haveslange

Varenr.: 9050034

Hozelock slangevogn metal 30 m haveslange

Varenr.: 9050034
  • Hozelock slangevogn i rustfrit og galvaniseret stål er yderst holdbar og solid
  • Nem at komme omkring med i haven og står stabilt - også når der trækkes i haveslangen for at rulle den ud
  • Slangevognen leveres med en haveslange på 30 meter, men der er faktisk plads til en haveslange på 60 meter på vognen, hvis du ønsker en, der er længere
  • Håndtaget kan trinløst justeres i højden på op til 75 cm
  • Der følger hanekobling, slangekobling, stopkobling og mundstykke med
1099.00

Varebeskrivelse

Hozelock slangevogn i metal og med 30 m haveslange

Hozelock slangevogn i metal er en yderst holdbar og solid slangevogn, som er ideel, hvis du har en større have. Her vil den let kunne komme rundt, og den har en bred bund på 46 cm (inkl. håndtag og hanekobling) og lavt tyngdepunkt, som gør, at den står stabilt - også når der trækkes i haveslangen for at rulle den ud. Den har 2 brede hjul, som også er med til at sikre dens stabilitet.

Plads til haveslange på 60 meter

Slangevognen er lavet i galvaniseret stål, der er rustfrit. Der medfølger en 12,5 mm haveslange på 30 meter, og der er plads til en haveslange på 60 meter på slangevognen, så du kan udskifte den medfølgende, hvis du har brug for en længere haveslange. Slangevognens håndtag har et blødt skum håndtag og en trinløs højderegulering på op til 75 cm.

Koblinger og mundstykke medfølger

Med til slangevognen får du en hanekobling på 1/2" og 3/4" samt 2 slangekoblinger og 1 stopkobling fra Hozelocks Plus-serie. Plus er en serie af koblinger, som er lidt større, og det giver et bedre greb. Der er desuden et flex-stykke på, som mindsker slid og vridning af slangen. Der er også et mundstykke med, så du kan sprøjte vandet i haven. Selve haveslangen er fri for Phatalater og tungmetaller.

Hozelock logo

Specifikationer

Type Værdi
Størrelse 1/2"
Længde 30 meter
Mærke Hozelock
Type Slangevogn