Hozelock slangevogn med 30 meter haveslange

Varenr.: 9050033

Hozelock slangevogn med 30 meter haveslange

Varenr.: 9050033
  • Hozelock slangevogn med 30 meter haveslange på 12,5 mm gør det nemt at komme rundt i haven, når du skal vande
  • Slangevognen kan rumme en haveslange på op til 60 meter, så du kan skifte den medfølgende, hvis du har brug for en endnu længere haveslange
  • Haveslangen rulles op ved at bruge håndtaget manuelt på siden af slangevognen
  • Håndtaget har et blødt skum, og den kan trækkes ud, så den bliver 75 cm højt og skubbes helt i bund, så opbevaring bliver nemmere
  • Med holder til mundstykket, så du altid har enden af haveslangen ved hånden
  • Der medfølger hanekobling 1/2" og 3/4", slangekoblinger, stopkobling og mundstykke
649.00

Varebeskrivelse

Hozelock slangevogn med haveslange på 30 meter

Med denne Hozelock slangevogn bliver det nemmere at få vandet hele haven. Du kan nemlig gå rundt i haven med haveslangen og nemt rulle den op igen, når du er færdig. Med slangevognen får du en 30 meter lang haveslange på 12,5 mm, men har du brug for en, der er længere, kan slangevognen faktisk rumme en haveslange på op til 60 meter. Haveslangen oprulles manuelt med håndtaget på siden af slangevognen, og håndtaget er lavet ekstra langt for at gøre det nemmere at rulle haveslangen op.

Selve slangevognen er en letvægtsudgave, og den har blødt skum på træk-håndtaget. Den har en trinløs justering og kan trækkes ud, så det bliver 75 cm højt, ligesom det kan trykkes helt i bund for at gøre opbevaring nemmere. Der er desuden en holder på håndtaget, hvor du kan placere mundstykket, så du altid har enden af haveslangen lige ved hånden.

Hanekobling og mundstykke medfølger

Slangevognen har 2 brede hjul, som gør, at den står stabilt og nemt kan flyttes rundt i haven. Til slangevognen medfølger udover den 30 meter lange haveslange en hanekobling på 1/2" og 3/4", slangekoblinger, stopkobling og mundstykke. Haveslangen er fri for Phatalater og tungmetaller.

Hozelock logo

Specifikationer

Type Værdi
Størrelse 1/2"
Længde 30 meter
Mærke Hozelock
Type Slangevogn