Renovering og modernisering af kulturhus med tilhørende øvelokaler

15. december 2023
Ansøger: Den Grimmeste Forening
Den Grimmeste Forening er dannet af ildsjæle og bygget op om den fælles passion for kultur, musik og festivalen Grimfest. Foreningens formål er at fremme interessen for frivillighedskulturen. Med støtte fra Jem og Fix vil vi få mulighed for at renovere det gamle stuehus samt det tilhørende musiklokale, så vi dermed kan skabe liv året rundt! Renoveringen vil foregå som en del af foreningens aktiviteter og være med til at styrke tilhørsforholdet for brugerne og øge interessen fra lokalområdet.

Den Grimmeste Forening er dannet af ildsjæle og bygget op om den fælles passion for kultur, musik og festivalen Grimfest. Foreningens formål er at støtte og fremme interessen for frivillighedskulturen, kompetenceniveauet og sammenholdet ved kulturelle events. Foreningen har et særligt fokus på, at de kulturelle arrangementer udvikler sig i en konstruktiv og bæredygtig retning, i et engageret og åbent fællesskab.
Grimhøjgaard er et kulturelt omdrejningspunkt i lokalområdet og lægger hus til flere aktiviteter udover foreningens egne, blandt andet Brabrand og Skjoldhøj Grønne Nabofællesskaber, mødelokale for lokale virksomheder der ønsker et mere kreativt miljø, samt den årlige GRIM Højskole. Højskolen er 10 dage med kreativ udfoldelse, undervisning, nysgerrighed, fællesskab og opbygning af GrimFest.
Den Grimmeste Forening ønsker at renovere faciliteterne på Grimhøjgaard. Med støtte fra Jem og Fix vil foreningen få mulighed for at renovere det gamle stuehus samt det tilhørende musiklokale, så brugerne kan benytte faciliteterne og vi dermed kan skabe et hus med liv året rundt!
Musiklokalet er øvelokale for bands fra lokalsamfundet og medlemmer i foreningen. Her er der ønske om nye og bedre isolerede vægge, nyt loft, stikkontakter, lamper og maling. I stuehuset trænger gulvet i køkkenet til en udskiftning og vi mangler loftslamper.
Renoveringen vil foregå som en del af foreningens aktiviteter og være med til at styrke tilhørsforholdet for brugerne af stedet samt øge interessen fra lokalområdet så gården fremadrettet til fulde, kan blive bydelens oplagte samlingspunkt uden for midtbyen.
Bæredygtighed er en grundpille i Den Grimmeste Forenings aktiviteter. Foreningen bygger på ulønnet arbejdskraft og vi er altid opmærksomme på at spare på ressourcerne og forsøger generelt at genbruge, hvor det er muligt.
Med støtte fra jer kan vi skabe bedre faciliteter og dermed sikre gårdens og foreningens virke i mange år frem!

Ønskede materialer

Laminatgulv Eg Hayloft, 9056109, 8 stk.
Lyddæmpningsunderlag - 4 mm, 9012339, 2 stk.
LK FUGA® stikkontakt m/jord uden afbryder hvid, 9039395, 20 stk.
Fermacell® fibergips spartelkant, 9064416, 30 stk.
Træbeton loftplade 25 mm hvid, 9046890, 35 stk.
Ifö Cera toilet S-lås, 9512945, 1 stk.
Toiletsæde Cera Soft hvid - Pressalit, 9044528, 1 stk.
Badmøbel Basic hvid NR2 m/låge - REN, 9051379, 1 stk.
Vægmaling glans 10 hvid 10 liter - Stabile, 9024332, 2 stk.
Glasuld ISOVER Basic formstykker 145 mm, 9039069, 8 stk.
Ledvance SMART+ Planon Plus LED-armatur, 9059777, 8 stk.