jem & fix åbner i Norge sidst på foråret

24. januar 2018

Man kan i dag finde 115 jem & fix butikker i Danmark og 45 i Sverige og sidst på foråret vil byggemarkedet også være repræsenteret i Norge. Vi starter med 4-5 butikker, og tager det norske marked godt imod det danske lavpriskoncept, så kunne 50 butikker inden for de næste fem år være et ønskescenarie.

Billede af Lysaker og det nye hovedkontor i Norge

En dansker i spidsen

I spidsen for den nye norske organisation står landechef Kennet Foersom Iversen. Han kommer senest fra en stilling som HR- og driftschef i jem & fix i Danmark, så han kender om nogen konceptet ud og ind. Han fortæller:

- jem & fix er et byggemarked med høflig selvbetjening og lavpris som sin kerne, og i udgangspunktet skal kunderne kunne betjene og forsyne sig selv med varer uden videre rådgivning. Det er rygraden i lavpriskonceptet og årsagen til de lave priser.

Etablering af testbutikker og hovedkontor

Kennet Foersom Iversen er ansvarlig for etableringen på det norske marked, og han glæder sig til at rulle lavpriskonceptet ud i Norge og teste formatet af på et nyt marked. Han uddyber:

- Det norske hovedkontor er allerede etableret i Lysaker i udkanten af Oslo, og der er også indgået aftaler om etablering af jem & fix byggemarkeder i Fredrikstad, Larvik, Eidsvoll og Elverum. Vi kigger stadig på at få en femte butik med i opstarten, men et står fast. Vi åbner sidst på foråret, og vi glæder os.

Butikkerne er valgt ud fra et ønske om at teste etablering i forskellige størrelser af byer samt varierende konkurrencesituation, og åbningen sidst på foråret hænger sammen med en lidt senere sæsonopstart i Norge end i Danmark, hvor påsken for alvor plejer at skyde forårsprojekterne i gang.

Adm. direktør i Danmark Claus Petersen supplerer:

- Vi starter med 4-5 testbutikker og følger og evaluerer udviklingen tæt, så vi bedst muligt kan pejle os ind på hvor og hvor mange butikker, vi yderligere kunne åbne. Går det godt kunne 50 butikker inden for de næste fem år være lidt af et ønskescenarie, men vi har brug for et fornuftigt testforløb inden da.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte landechef i Norge Kennet Foersom Iversen eller adm. direktør i Danmark Claus Petersen på 76 41 35 00.

Du kan også læse artiklen ”jem & fix vil åbne op mod 50 forretninger i Norge” på bygtek.dk fra den 19. januar 2018 eller den norske artikel ”Klart for priskrig” i Østlendingen fra den 2. januar 2018.