Montagetape 19 mm x 1,5 meter - Luxi

Varenr.: 9066244

Montagetape 19 mm x 1,5 meter - Luxi

Varenr.: 9066244
  • Superstærkt dobbeltklæbende monteringstape på 19 mm x 1,5 meter
  • Til nem, hurtig og holdbar montering uden søm/skruer
  • Perfekt til ophængning af fx spejle, plakater og billeder
  • Hæfter på de fleste overflader bl.a. vægfliser, metal, træ, glas og hård plast
  • Til indendørs og udendørs brug
49.50

Varebeskrivelse

Luxi montagetape 19 mm x 1,5 meter    

Superstærkt dobbeltklæbende monteringstape til nem, hurtig og holdbar montering uden brug af søm/skruer. Den er perfekt til ophængning af fx spejle, plakater og billeder og hæfter på de fleste overflader, bl.a. vægfliser, metal, træ, glas og hård plast. Den er modstandsdygtig over for sollys, vand, ældning og plastikblødgøringsmidler, og kan derfor anvendes både indendørs og udendørs. Den måler 19 mm i bredden og 1,5 meter i længden.

Brugsanvisning

Overfladen skal være fast, ren, tør, fri for støv og fedt. Vigtigt: Rengør overfladen med sprit eller acetone før montering. 

Placér monteringstapen på genstanden, træk beskyttelsesfilmen af, tryk den klæbende side til genstandens overflade. Sørg for, at der ikke dannes luftbobler mellem tapen og overfladen. Bemærk: Når først tapen er trykket mod en overflade, kan genstanden ikke bevæges igen. Maksimal vedhæftning nås efter 24 timer. 

Under montering må klæbesiden ikke berøres, da dette medfører nedsat klæbeevne. Tapen afprøves på den ønskede overflade før endelig montering. Bør ikke anvendes på overflader med smudsafvisende behandling eller på PTFE, silikone, papir- og vinyltapet samt beskadigede eller ustabile overflader.

Temperatur: 

-40 °C til +90 °C. Vedhæftningen aftager ved høje temperaturer. Påføring bør ikke udføres ved temperaturer under 10 °C. 

Forbrug/styrke: 

Et stykke monteringstape på 15 cm kan bære op til 12 kg, afhængig af overflade og genstandens størrelse. Eksempel: Tapen kan bære op til 12 kg ved montering af flade genstande (tykkelse <10 mm) på en glat, flad overflade (fx glas). 

LUXI

Specifikationer

Type Værdi
Længde 1,5 meter
Bredde 19 mm
Type Montagetape