Vinylgulv contesse stone

Varenr.: 9044075

99,00/m2 220,78 pr. pk
  • Vinylgulv mode Contesse i en moderne mørk flisedekor i størrelsen 30,5 x 61 cm
  • Gulvet er yderst slidstærk og har en vedligeholdelsesvenlig overflade
  • Gulvet kan bruges i køkkener, stuer og entreer, og det er nemt at lægge
  • Det er egnet til gulvvarme, og der er 2,23 m² pr. pakke (svarende til 12 plader pr. pakke)
Fås kun online
Lagerstatus blev indlæst sidst: 17. feb 2020 0:18

Slidstærkt vinylgulv i mørk flisedekor

Vinylgulve er et robust gulv, der har en yderst slidstærk og vedligeholdelsesvenlig overflade. Det fås her i en moderne mørk flisedekor i størrelsen 30,5 x 61 cm. Gulvet har en tykkelse på kun 4 mm, og er derfor bl.a. velegnet til renovering. Gulvet er velegnet til eksempelvis køkkener, stuer og entreer, og gulvet er også egnet til gulvvarme.

Gulvet er produceret under de højeste kvalitetskrav, og det gør at du får et gulv med en lang levetid. Læs monteringsvejledningen for at få gode råd til forebyggende vedligeholdelse af gulvet.

  • Der ydes 25 års garanti i boligarealer
  • Dimension: 4 x 305 x 610 mm
  • 2,23 m² pr. pk. (svarende til 12 plader pr. pakke)

Støjsvagt gulv der er nemt at lægge

Vinylgulv er hele familiens foretrukne gulv, og selv de firbenende vil elske det. Vinyl gulve er utrolig lette at holde og sætter du pris på at gulve skal være støjsvage, så er vinyl blandt de bedste alternativer på markedet. Netop den bløde overflade og meget kompakte opbygning sikrer, at gulvet absorberer trinlyd, så selve gangkomforten er meget høj og støjen er meget lav. Overfladen føles dejlig varm, så for bare fødder vil det være en fornøjelse.

Med click systemet, kan det nemlig sagtens lade sig gøre. Montering af gulvet klares både hurtigt, nemt og sikkert - helt uden brug af lim.