Trappetrin koks 60 x 35 x 15 cm

Varenr.: 9047590

169,00/stk
  • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
  • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. 
  • Bemærk: Leveringstid for 1-4 paller er op til 10 arbejdsdage.
  • Trappetrin til nem opbygning af trappe
  • Stenen har lige kanter og en glat overflade
  • Den er i farven koks og den store udgave, som har et modulmål på 60 cm i bredden, 35 cm i længden og en højde på 15 cm
  • Levering kun til fastland og brofaste øer
  • 149 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Bemærk: Leveringstid for 1-4 paller er op til 10 arbejdsdage. Der betales 149 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Trappetrin i koks og bredde på 60 cm

Trappetrin skal følge dig sikkert til dørs, og de må ikke skride, vakle eller føles utrygt. Det er udgangspunktet for denne sten fra RBR. Den gør det nemt at opbygge en trappe og giver en god og ensartet løsning. Den har lige kanter og en glat overflade, og dette trappetrin er i farven koks. Bemærk denne sten har et modulmål på 60 cm i bredden, 35 cm i længden og en højde på 15 cm. Den findes også i en mindre udgave med en bredde på 30 cm (varenr. 9047592).

Trappetrin findes i farverne grå og koks, og du finder alle vores trappetrin i kategorien belægningssten.

Antal sten pr. palle: 16 stk.

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

  • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. 

Der betales 149 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Højde 15 cm
Antal pr. palle 16 stk.
Bredde 35 cm
Længde 60 cm
Vægt pr. stk. 72 kg
Type Belægningssten
Farve Koks
Mærke RBR
Variant Stor
Anvendelse Trappe
Model Trappetrin

Mix belægningssten