Havefliser & belægningssten


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Katalog med belægningssten

Flere kategorier

Stort udvalg af flotte havefliser og sten

Skal der lægges nye belægningssten eller fliser på terrassen, i haven eller indkørslen? I jem & fix er der masser af inspiration at hente hvis du påtænker at anskaffe nye havefliser, terrassefliser eller belægningssten. Se bl.a. vores store sortiment af fliser til haven der kan kombineres på alle tænkelige måder. F.eks. giver de rustikke herregårdssten i kombination med hjertingstenene din have et flot og personligt udtryk, og du kan med fordel sammensætte flere forskellige farver belægningssten. De dekorative havefliser egner sig også rigtig godt til etablering af havestier, blomsterbede eller som kantafgrænsning ved græsplænen. Og med de rette belægningssten kan du endda etablere hyggelige niveauforskelle rundt om i haven, hvor du kan indrette små solskinskroge.

For at få det mest stabile resultat når du lægger belægningssten anbefales det at du altid lægger stampet stabilgrus under dine belægningssten og havefliser. På denne måde undgår du at fliserne synker sammen i tilfælde af store mængder nedbør. Derudover er det en god idé at lægge en belægningsdug mellem stabilgruset og fliserne, da du herved minimerer fremkomsten af ukrudt i fugerne mellem fliserne.

Du kan bestille belægningssten her på siden eller i en af vores jem & fix butikker og få leveret direkte på din adresse. Leveringstiden er ca. 3-5 hverdage fra bestillingstidspunktet. Direkte levering gælder kun brofaste øer.

Minimum bestilling er 50 m2 eller 5 hele paller, uafhængigt af hvilken type belægningssten, der bestilles. Det betyder, at du kan lave et mix af alle typer belægningssten for at nå op på de 50 m2 eller 5 paller. Du kan se, hvor mange belægningssten der er på en palle inde på hver stentype.

Der betales 135 kr. pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.