Havefliser & belægningssten


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Katalog med belægningssten og støttemure

Flere kategorier

Stort udvalg af flotte havefliser og sten af høj kvalitet

Skal der lægges nye belægningssten eller fliser på terrassen, i haven eller i indkørslen? I jem & fix er der masser af inspiration at hente, hvis du overvejer at anlægge nye havefliser, terrassefliser eller belægningssten. Her på siden kan du se hele vores store sortiment af udendørs fliser til haven, der kan kombineres på alle tænkelige måder. Fx kan rustikke herregårdssten i kombination med hjertingstenene give din have et flot og personligt udtryk, og du kan med fordel sammensætte flere forskellige farver belægningssten. 

De dekorative havefliser egner sig også rigtig godt til etablering af havestier, blomsterbede eller som kantafgrænsning ved græsplænen. Og med de rette belægningssten kan du endda etablere hyggelige niveauforskelle rundt om i haven, hvor du kan indrette små solskinskroge.

Kvalitetsfliser til alle dine udendørsarealer

Vi fører et kvalitetssikkert udvalg af udendørs fliser fra RBR, der leverer flotte terrassefliser, betonfliser og belægningssten i et bredt udvalg af farver og designs. Fliserne er CE-mærket, så RBR lever op til strenge krav, hvor både produktionsprocessen og produktkvaliteten er overvåget af Betonvarekontrollen – Teknologisk Institut. Du kan derfor roligt købe fx fliser til indkørslen hos os og få glæde af dem i mange år. 

Er du på udkig efter fliser til indkørslen eller terrassen?

Man kan groft sagt opdele havefliser i to grupper efter belægningstype: Fliser til indkørslen og fliser til haven/terrassen. Den primære forskel på dem er tykkelsen. Hvis du overvejer at give din indkørsel en makeover med flotte, moderne fliser, så er det vigtigt, at du vælger en tykkere type haveflise, da belægningen i indkørslen skal kunne holde til køretøjernes vægt. For at undgå ærgrelsen over knækkede fliser i indkørslen, så skal du vælge fliser, der er min. 8 cm tykke, da disse er designet til at kunne modstå vægten fra køretøjer.

Fliser til resten af haven er generelt tyndere og kan fås i mange forskellige tykkelser og materialer. Da der er prisforskel på de tykke og tyndere sten, så det kan godt svare sig at vælge tyndere sten, hvor der ikke skal være belastning fra biler. 

Hvis du ønsker at anlægge den samme type sten i både indkørsel og have, så vil det mest økonomiske være, at købe fliser i to forskellige tykkelser, som kan grænse op ad hinanden – man vil ikke kunne se forskel, når de er lagt, da sten fra den samme serie er ens i overfladen. Du skal selvfølgelig huske at være opmærksom på, at underlaget skal tilpasses tykkelserne på stenene, så der, hvor der skal være en overgang, fx mellem indkørsel og gangsti, skal underlaget have en niveauforskel på nogle centimeter. 

Kombinér forskellige havefliser for en personlig belægning

Der er mange muligheder for at skabe en unik og personlig belægning. Især belægningsstenene er gode til at skabe mønstre, da du her kan vælge sten i forskellige størrelser samt i en flex-udgave, der giver mulighed for at lave buer og cirkler. Du kan også kombinere vores rustikke herregårdssten kan i kombination med hjertingstenene give din have et flot og personligt udtryk eller placere kopsten langs belægningen for at lave en pæn afslutning. Det kan også være, at du vil blande farverne og skabe et flot, diskret samspil af grå, koks og gråmix-sten. 

Der er nemt at blande de forskellige sten, når du skal bestille. Husk blot at bestille en hel palle af hver slags. Bestiller du mere end 5 paller, er der fri fragt. Bestiller du mindre, er fragten 899 kr.

Undgå ujævne terrassefliser med det rette underlag

For at få det mest stabile resultat, anbefales det, at du altid lægger stampet stabilgrus under dine belægningssten og havefliser. På denne måde undgår du, at fliserne synker sammen i tilfælde af store mængder nedbør. Derudover er det en god idé at lægge en belægningsdug mellem stabilgruset og fliserne, da du herved minimerer fremkomsten af ukrudt i fugerne mellem fliserne. Hos jem & fix finder du grus og sand i big bags, så du kan få lavet det rette underlag under fliserne. 

Køb havefliser og belægningssten til lavpris

Her på siden kan du se hele vores udvalg af sten og havefliser til lavpris. Vi har et mindre udvalg i vores butikker, og du kan nemt i produktoversigten se, hvor der er lager af de forskellige fliser. I butikkerne kan du købe fliserne enkeltvis og ellers bestilles de online i hele paller og leveres på din adresse (gælder kun brofaste øer). 

Minimum bestilling er 50 m2 eller 5 hele paller, uafhængigt af hvilken type sten, der bestilles. Det betyder, at du kan lave et mix af alle typer belægningssten for at nå op på de 50 m2 eller 5 paller. Du kan se, hvor mange belægningssten der er på en palle inde på hver stentype.

For at opnå fri fragt skal der bestilles minimum 5 hele paller. Bestiller du mindre, er fragten 899 kr. Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, hvilket betyder, at når du er færdig med projektet, kan pallerne leveres tilbage til en jem & fix butik, og så får du depositummet tilbage. 

Se udvalget her og bestil i dag, så har du snart stenene og kan komme i gang med dit projekt.