Trådløs biloplader til smartphone

Varenr.: 9056345

Trådløs biloplader til smartphone

Varenr.: 9056345
  • Trådløs biloplader, der nemt oplader smartphones, der understøtter Qi-opladning/trådløs opladning
  • Sættes fast i ventilationsgitteret og tilsluttes USB-port i bilen (kabel medfølger), og så kan den oplade smartphones, der sættes i holderen
  • Kan bruges til telefoner fra både HTC, Apple, Samsung og Huawei
  • Understøtter også hurtig trådløs opladning kaldet QC
  • Opladeren har et smart design og måler: B73 x H123 mm
129.00

Varebeskrivelse

Trådløs biloplader til smartphone

Oplad nemt din smartphone i bilen med denne trådløse biloplader. Bilopladeren monteres i ventilationsgitteret og tilsluttes USB-port i bilen (kabel medfølger). Herefter kan du lægge din smartphone i opladeren, og så bliver den automatisk ladet op, uden du skal tilslutte kabel til telefonen.

Den trådløse oplader har et smart design, og den kan bruges til smartphones, der understøtter Qi-opladning/trådløs opladning. Det gælder smartphones fra både HTC, Apple, Samsung og Huawei. Det betyder, at hvis I både har en iPhone og en Samsung telefon i hjemmet, så slipper I for at have forskellige opladestik i bilen. Med den trådløse biloplader kan de begge lades op - hvis de altså understøtter Qi-opladning.

Den understøtter også QC-opladning, som er en hurtigere trådløs opladning. Det gælder blandt andet iPhone-modellerne 8, X og 8 Plus samt Samsung S6, S6 edge S7, S/ edge, S8, S8+ og S9+.

Opladeren har en bredde på 73 mm og højde på 123 mm.