Stolper & pæle


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stolper & pæle

Mangler du stolper og pæle som fx pælebor, stolpespyd, stolpesko eller andre artikler i forbindelse med anlægning af hegn til haven? I jem & fix finder du alle de stolper og pæle du skal bruge til dit arbejde. På siden her har vi samlet vores sortiment af stolper og pæle samt tilbehør til hegn, såsom fx stolpebærere, stolpehatte. Du finder både firkantede og runde stolper og pæle i høj kvalitet - men til en solid, lav pris. 

For at dit hegn skal kunne modstå vind og vejr, skal det være stabilt og stå godt fast ved hjælp af solide stolper og pæle samt gode stolpefødder, stolpespyd eller stolpebærere. Skal dit hegn etableres på et udsat sted, hvor der ofte er meget vind, er det en god idé at montere hegnspælene på stolpebærere, som du støber fast til beton. Stolpebærere og stolpespyd sikrer endvidere, at stolperne holder længere tid i den fugtige jord. I sortimentet på siden her finder du også et udvalg af stolpehatte, der både sætter det æstetiske prik over i'et på dit nye hegn, samtidig med at de beskytter stolper og pæle mod vind og vejr. 

Uanset om du skal bruge runde eller firkantede stolper og pæle, kan du finde det alt sammen i vores brede sortiment af pæle, stolper og stolpefødder. Skal du bygge ny trappe, kan du også finde galvaniserede trappevanger, både til tre trin og fire trin.