I jem & fix støtter vi Ungdommens Røde Kors’ ferielejre

Vi er stolte af sammen med Ungdommens Røde Kors at give gode sommerferieoplevelser til børn og unge, som har et særligt behov for en ferie fyldt med gode oplevelser. Mange børn og unge i Danmark har nemlig ikke andre muligheder for at komme på ferie. Derfor støtter vi Ungdommens Røde Kors, som hvert år arrangerer ferielejre for mere end 1400 børn og unge i alderen 7-17 år. Det betyder alverden for dem, at de efter sommeren kan komme tilbage i klassen og har en masse ferieoplevelser at fortælle om.

På ferielejr får de en uge fyldt med sjove aktiviteter og succesoplevelser. En af de unge på ferielejr fortæller:

- Alle respekterer hinanden. På ferielejr er du ikke den der særling. Modsat folkeskolen, hvor folk havde en tendens til at kigge og pege, hvis man var lidt underlig. På ferielejr er alle der på lige fod, og det danner et fællesskab.

På ferielejren er der også 900 unge frivillige, som alle skal have stor cadeau for deres prisværdige engagement i at give børnene og de unge positiv opmærksomhed og succesoplevelser, når de tager på kanotur, holder skattejagt eller leger vandkamp. Dem, der kommer på ferielejr, får oplevelser og nærvær, som de kan leve højt på et helt år! 

Læs mere om Ungdommens Røde Kors 

Billeder af børn fra tidligere ferielejr