SAFE-ON Respiratory Kit A2/P3 halvmaskesæt

Varenr.: 9065407

SAFE-ON Respiratory Kit A2/P3 halvmaskesæt

Varenr.: 9065407
  • Safe-On A2/P3 halvmaskesæt er til dig, der arbejder med farver, lak og støv
  • Masken yder effektiv beskyttelse af dine luftveje
  • Filtrene er dolomittestet, hvilket betyder, at der er tale om filtre med særlig stor støvkapacitet, hvor modstanden stiger langsomt
  • Det elastiske bånd sikrer nem tilpasning og behagelig pasform
  • Undersøg Arbejdstilsynets retningslinjer, hvis du er i tvivl om brugen af værnemidler
349.00

Varebeskrivelse

SAFE-ON Respiratory Kit A2/P3 halvmaskesæt

SAFE-ON A2/P3 halvmaskesæt er en specialudviklet beskyttelsesmaske for professionelle, der arbejder med farver, lak og støv. Dette komplette halvmaskesæt tilbyder effektiv beskyttelse af dine luftveje, takket være de dolomittestede filtre, der har en særlig stor støvkapacitet, og hvor modstanden stiger langsomt. Det gør masken ideel til langvarigt arbejde under forhold, hvor luftbårne partikler og dampe udgør en risiko. Det elastiske bånd gør det let at tilpasse masken, så den sidder behageligt og sikkert, hvilket sikrer optimal beskyttelse og komfort gennem arbejdsdagen. SAFE-ON A2/P3 halvmaskesæt er et essentielt værnemiddel for alle, der søger maksimal sikkerhed og komfort, når de arbejder i miljøer med forhøjede niveauer af dampe og partikler.

Det er vigtigt at være opmærksom på Arbejdstilsynets retningslinjer vedrørende brugen af værnemidler, især når det drejer sig om håndtering af farlige stoffer som PCB, skimmelsvamp, og bly. 

SafeOn_Logo_Sort

Specifikationer

Type Værdi
Mærke Safe-On