Knager & knagerækker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Knager og knagerækker til hele hjemmet

Knager og knagerækker er brugbare i hele hjemmet. Det er ikke kun i entréen til familiens overtøj, at det er godt med en knage eller knagerække. I køkkenet, på badeværelset, børneværelset eller soveværelset kan man have behov for at hænge tøj, håndklæder, viskestykker og andet op på en knage. Hos jem & fix har vi derfor et bredt udvalg af både knager og knagerækker til at opfylde alle behov lige fra knager til viskestykker i køkkenet til familiens og gæsternes overtøj i entréen.  

Vi har knager og knagerækker, der passer til alle typer hjem - uanset om din stil er klassisk, enkel eller moderne. For knager og knagerækker behøver ikke kun at være praktiske – de kan samtidig være både dekorative og flotte. Materiale, farve og størrelse spiller ind, når du skal vælge knager og knagerækker, og vi ser her nærmere på de forskellige muligheder. 

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Knager og knagerækker er selvfølgelig en praktisk ting i hjemmet, men de kan også bidrage til stilen og indretningen. Her spiller valget af materiale en stor rolle, og du kan læse mere om materialerne her:

  • Knager og knagerækker i træ - Er du vild med detaljer i træ? Så er det oplagt at finde knager og knagerækker i træ. Træ giver en varme til indretningen, og uanset om du har træ i indretningen i forvejen eller ønsker at få mere ind, så er det oplagt at vælge træknager og træknagerækker. De findes i forskellige træsorter, og nogle har detaljer med metal som fx krom eller stål. 
  • Knager og knagerækker i metal - Du kan også vælge knager og knagerækker i metal. Det er det klassiske look, som aldrig går af mode, og det passer ind i alle indretninger. Det kan være knager i messing, rustfrit stål, krom eller metal, der er lakeret i sort eller hvid.  
  • Knager og knagerækker i plast - Plast er ikke så brugt som materiale til knager eller knagerækker, men materialet gør dem lette, og hos jem & fix er vores knager i plast selvklæbende, så der ikke skal bores for at hænge dem op. Det er virkelig praktisk på steder, hvor du kan have problemer med at bore eller hvis du vil undgå at lave et hul i væggen. 

Hvilken størrelse knagerække skal jeg vælge?

Størrelsen på knagerækken afhænger selvfølgelig af, hvor meget plads der er på væggen, og hvad behovet er. Men vælg gerne en knagerække, der er så stor som mulig for at have så meget plads som muligt. Man kan hurtigt få brug for en ekstra knage i entreen til gæsternes overtøj eller på badeværelset til håndklæderne. Vil du gerne undgå én lang knagerække, kan du også sætte flere enkelte knager op forskellige steder på væggen. Det kan være knageknopper eller dots, som de også kaldes, hvor de også bruges dekorativt på væggen fremfor kun som knage. 

Ved at bruge enkelte knager kan du kombinere materialer, sætte nogen i børnehøjde, så alle kan nå, ligesom du kan lege med det dekorative udtryk. Dermed bliver de en del af indretningen i stedet for noget praktisk. En ny knage eller knagerække kan være med til at ændre stilen i rummet, så vælg med omhu, når du finder nyt.  

Køb billige knager og knagerækker hos jem & fix

Hos jem & fix finder du et bredt udvalg af knager og knagerækker til alle steder i boligen. Vi har forskellige størrelser og typer, så du kan finde en, der passer til dit hjem. Både knager og knagerækker er billige og til lav pris hos jem & fix. Se udvalget her og bestil i dag eller besøg din lokale jem & fix for at se sortimentet.