Jul med jem & fix 2018

   

Find den rette lyskæde til din udendørs julebelysning

Når julebelysningen skal fixes, er der flere forskellige typer af lyskæder at vælge mellem. Skal det være en almindelig lyskæde eller klyngelys? Du kan her se de forskellige typer af lyskæder, vi har hos jem & fix og vælge den rette til din udendørs julebelysning.

Hos jem & fix er alle vores lyskæder med LED-pærer, som har et lavt strømforbrug og holder længere end lyskæder med almindelige glødepærer. Du kan derfor få glæde af din lyskæde år efter år. Lyskæderne er også CE-mærket, som betyder, at de lever op til EU's sikkerhedskrav og standarder.

Udendørs lyskæder

Under udendørs lyskæder finder du de helt traditionelle lyskæder. Her sidder pærerne med 10 cm mellemrum, og de er velegnet i både træer, buske, langs huset og andre steder, hvor du ønsker julebelysning. De fås i forskellige længder, og de findes også i farvet udgaver fx multifarvet eller med blåt lys. Lyskæderne findes både i udgaver, der tilsluttes stikkontakten, og som batteridrevne lyskæder.

Udendørs juletræskæder

Juletræskæder er lyskæder med små, hvide lys på, som ligner små stearinlys. Har du et juletræ udenfor, er denne type kæde velegnet at bruge. På juletræskæder sidder lysene med 50 cm mellemrum, og der er klemmer på de små lys, så de er nemme at sætte fast på træets grene.                                                                                                                                                                                                         

Lyskæder med istapper

Lyskæder med istapper er rigtig dekorative, og de er velegnet på udhæng, langs tagrender og andre steder, hvor de kan hænge ned. På lyskæder med istapper er pærerne placeret på snore/grene, som hænger ned i forskellige længder og skal give indtrykket af, at det er istapper, der hænger ned.                                                                                                                                                                                                 

Flagstangslyskæder

Lav din flagstang om til et stort jueltræ med en flagstangslyskæde. Flagstangslyskæden sættes på flaglinen og hejses op, så det ligner, at flagstangen er ét stort juletræ. Den fås i flere størrelser, og den nederste del af flagstangslyskæden er uden pærer, så den kan justeres og dermed tilpasses den enkelte flagstang. Derfor er der helt sikkert også en flagstangslyskæde til din flagstang.

Lysnet

Lysnettet er særligt velegnet til buske og mindre træer. Her er sidder pærerne på et net, som man kan lægge ud over busken i stedet for at sno en lyskæde mellem buskens grene. Lysnet fås i flere størrelser, ligesom det også findes både eldrevet og med batteri. De batteridrevne er praktisk, hvis du har buske ude i haven, for så slipper du får at trække ledning hen til en stikkontakt i huset.

Klyngelys

Pærerne på klyngelys er placeret i tætte klynger i en ”firecracker” stil. Pærerne sidder tæt, og det giver en rigtig flot og markant belysning. Brug den fx på stakittet eller omkring en dør og som et alternativ til den almindelige lyskæde for at få noget mere lys.                                                                                                                                                                                                                              

Pynt op med udendørs dekorationslys eller pyntetræer

    

Professionel udendørs julebelysning med Profi lyskæder

Profi lyskæderne fra jem & fix giver dig endnu flere mulighed for en flot julebelysning. Profi lyskæder er den professionelle udgave af julebelysning, og de er modulbaserede, så du kan sætte lyskæderne sammen og forlænge dem. Skal du dekorere et stort område, er Profi lyskæderne derfor et godt valg. De sættes sammen med enten t-stykke og 5-vejsfordeler, som findes under Kabler & stik. Profi lyskæder har et fleksibelt og stærkt gummikabel, som giver en ekstra god holdbarhed og isolering.

I Profi-serien finder du både lyskæder, lysnet og lyskæder med istapper, som du kan bruge for at skabe den helt rigtige julebelysning.

  

Profi julebelysning fra jem & fix

   

Gør hjemmet klar med indendørs julebelysning

Skab julehygge indenfor med jem & fix’ udvalg af julebelysning til indendørs brug. Du finder flotte lyskæder, dekorative figurer og batteridrevne stearinlys, så du ikke skal tænke over at få dem pustet ud. Med juletræskæderne kan juletræet også blive pyntet, og så er hele hjemmet klar til jul.

   

jule-filmen.png