Hobby


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Hobbyartikler til de kreative

Har du kreative hænder og er vild med små projekter? Så er du kommet til det rette sted. Hos jem & fix kan der købes mange forskellige hobbyartikler til de kreative sjæle og endda til lave priser. Se nærmere på vores udvalg her på siden og køb udstyr til din kreative hobby online, eller besøg jem & fix's fysiske butikker og få inspiration til dit næste kreative projekt eller måske en ny hobby.

Er din hobby at male smukke malerier, kan du i jem & fix få lærreder med tilhørende skifterammer, som gør det nemt at sætte dine egne kreationer op på væggen. Til denne type hobby kan du også få akrylmaling i forskellige farver samt hobbymaling, som kan bruges både inde og ude til små kreative projekter. Hvis det at male er din hobby, kan du ligeledes købe forskellige slags pensler.

Mangler du inspiration til nye projekter? Slip fantasien løs og vær kreativ med fx tavlemaling eller magnetmaling, som du kan male direkte på væggen eller måske en dør. Det er både funktionelt og dekorativt, og kan efterfølgende være til stor nytte som fx opslagstavle eller lignende. Du finder desuden et væld af forskellige rammer i mange størrelser, så du kan få fotografier, tegninger eller andet sat i orden og hængt op.