Havefliser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af flotte havefliser og sten

Trænger belægningen i haven og indkørslen til en opdatering? Hos jem & fix finder du et bredt udvalg af både havefliser, terrassefliser og belægningssten, og der er helt sikkert også noget, der passer til din smag og dit hjem. Alle vores fliser er fra Betongruppen RBR, der leverer et bredt udvalg af farver og designs. Uanset om du er til den klassiske 30 x 30 flise eller den mere moderne 60 x 60 fliser, så kan du finde det fra RBR. 

RBR er CE-mærket, og deres betonfliser og sten lever op til strenge krav, hvor både produktionsprocessen og produktkvaliteten er overvåget af Betonvarekontrollen – Teknologisk Institut. Så du kan roligt vælge fliser fra deres sortiment og få glæde af dem i rigtig mange år. 

Fliser til indkørsel og terrasse

Man kan groft sagt opdele fliser i to grupper: Fliser til indkørslen og fliser til haven og terrassen. Forskellen på dem er tykkelsen. Når der skal køre biler på stenene, er det vigtigt at vælge en tykkere udgave, fordi de skal kunne holde til mere vægt. Det ville være ærgerligt med knækkede fliser i indkørslen, fordi stenene har været for tynde. Fliser til indkørslen er som regel 8 cm tykke, mens fliser til resten af haven er 5 cm. Der er prisforskel på de to varianter, så det kan godt svare sig at vælge den tyndere udgave, hvor der ikke skal være belastning fra biler. 

Sten fra samme serie er ens i overfladen, selvom de har forskellig tykkelse, og du kan derfor roligt blande de tykke og tynde sten – man vil ikke kunne se forskel. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at underlaget under fliserne passer til tykkelse på stenen. Så der, hvor der skal være en overgang mellem indkørsel og gangsti, skal underlaget lige være nogle centimeter højere. 

Både belægningssten og havefliser fås i de to forskellige tykkelser.

Udover at tage højde for, at stenen har den rette tykkelse, skal du også have et solidt underlag. Underlaget er vigtigt for at give en stabil belægning i mange år. Hos jem & fix finder du grus og sand i big bags, så du kan få lavet det rette underlag under fliserne. 

Kombinér fliserne for en personlig belægning

Der er mange muligheder for at skabe en unik og personlig belægning. Især belægningsstenene er gode til at lave mønstre, da du her kan vælge sten i forskellige størrelser samt i en flex-udgave, der giver mulighed for at lave buer og cirkler. Du kan også kombinere de rustikke herregårdssten med hjertingstenene eller placere kopsten langs belægningen for at lave en pæn afslutning. Det kan også være, du vil blande farverne, så der er både grå, koks og gråmix i belægningen. 

Der er ingen problemer i at blande de forskellige sten, når du skal bestille. Husk blot at bestille en hel palle af hver slags. Bestiller du mere end 5 paller, er der fri fragt. 

Bestil billige havefliser og sten hos jem & fix

Her på siden kan du se hele vores udvalg af sten og havefliser til lav pris. Vi har et mindre udvalg i vores butikker, og du kan nemt i produktoversigten se, hvor der er lager af de forskellige fliser. I butikkerne kan du købe fliserne enkeltvis og ellers bestilles de online i hele paller og leveres på din adresse (gælder kun brofaste øer). 

For at opnå fri fragt skal der bestilles minimum 5 hele paller. Du kan blande de forskellige sten, hvis du ønsker det. Bestiller du mindre, er fragten 899 kr. Der betales depositum for pallerne, og når du er færdig med projektet, kan pallerne leveres tilbage til en jem & fix butik, og så får du depositummet tilbage. 

Se udvalget her og bestil i dag, så har du snart stenene og kan komme i gang med dit projekt.