Click & Collect kan afhentes indenfor 24 timer i din lokale butik. Læs venligst vores Click & Collect betingelser her >

Levering til hjemmeadresse i øjeblikket 5-7 dages ekstra leveringstid.

Haveborde & bænke


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Haveborde & bænke

Leder du efter haveborde og bænke til haven og terrassen? Hos jem & fix finder du et stort udvalg af billige haveborde og bord-bænkesæt, der passer til alle slags haver, terrasser og altaner.
 

Saml familien ved havebordet eller bord-bænkesættet

Om sommeren er havebordet eller bord-bænkesættet det naturlige samlingspunkt på terrassen eller altanen; det er her vi nyder en kold øl med vennerne, og det er her vi samles med familien og griller og nyder det gode vejr. Har du en stor have, kan du også med fordel placere flere bord-bænkesæt rundt omkring i havens kroge og hyggehjørner og på den måde skabe et personligt havemiljø, hvor du altid kan finde et spot, hvor du kan nyde solens varme stråler og havens mange dufte. Hvis du er typen, der ofte holder grill- eller sommerfest, er et bord-bænkesæt en rigtig god løsning til din have. Her er der masser af siddeplads og bordplads, så du roligt kan dække op til det helt store grill-taffel. 
 

Haveborde og bord-bænkesæt i mange forskellige udgaver

I jem & fix har vi mange forskellige slags haveborde og bord-bænkesæt i alle størrelser, designs og materialer. Fx. har vi et stort udvalg af nonwood haveborde der udmærker sig ved at være UV- og vejrbestandige, og som derfor kan stå ude i al slags vejr uden at tage skade. Nonwood haveborde egner sig således godt til f.eks. altaner, hvor der ikke er mulighed for opbevaring i vinterperioden. Foruden haveborde i nonwood og polyrattan har vi også flere haveborde i træ, plast og metal, samt et praktisk foldebord til campingturen. Og uanset om du har god eller mindre plads, er der også et havebord der passer til din have. Et havebord behøver heller ikke nødvendigvis være firkantet – se fx vores store udvalg af runde haveborde i glas, metal og stål. Er du på udkig efter et lille havebord i caféstil, der passer til altanen, finder du det også her i vores udvalg af borde.

 

Nyd solen ved et bord-bænkesæt med plads til hele familien

En velplaceret havebænk eller et praktisk bord-bænkesæt kan hurtigt blive dit nye yndlingsspot i haven eller på terrassen, og den behøver bestemt ikke koste en bondegård. Selv en enkel og billig havebænk kan være med til at skabe en intim og hyggelig stemning under fx et æbletræ eller op ad en solbeskinnet mur. I jem & fix har vi havebænke i flere forskellige størrelser og prisklasser, lige fra den traditionelle havebænk med ryg- og armlæn til det klassiske bord-bænkesæt med plads til hele familien.