Fuglefrø & -huse


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Fuglefrø & -huse

Få hyggelige fuglefløjt og masser af liv i haven om vinteren med et stemningsfuldt fuglehus eller en praktisk foderautomat til de mange overvintrende fugle. Med et fuglehus på terrassen er du garanteret at få masser af sultne fugle på visit i haven, også selv om temperaturerne ikke ligefrem er til grill- eller havefest. Fuglehuse og foderautomater lokker nemlig flokkevis af vinterens fugle til sig, så er du interesseret i at studere fuglene på tæt hold, er et fuglehus en hurtig og nem måde at komme i gang og sikre sig, at fuglene dukker op.

I jem & fix har vi fuglehuse i flere forskellige udformninger og prisklasser. Du kan vælge mellem flere udgaver af det klassiske fuglehus på en stander eller pæl, der let kan placeres overalt i haven. Mangler du foder til fuglene, finder du naturligvis også et billigt udvalg af fuglefoder som fx fuglefrø, mejsebolde eller fuglefoder i fast form til ophæng i haven. 

Se udvalget af flotte og billige fuglehuse på siden her, og kig ind i en af vores mange lokale butikker for at se nærmere.