Fliser & klinker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Fliser & klinker i mange flotte varianter

Det bliver og mere populært at lægge klinker og fliser indendørs: Fliser og klinker er nemlig både flotte og praktiske, og samtidig kan de anvendes i flere forskellige rum i huset. Fx er fliser meget velegnede til badeværelse, køkken og bryggers og andre steder med meget gangtrafik, og hvor der nemt kan blive beskidt. Fliser er nemlig mere modstandsdygtige end trægulve, og derudover er de utroligt nemme at rengøre og kræver stort set intet vedligehold. Derudover kan fliser og klinker både monteres på gulv og væg, hvilket giver mange spændende muligheder for at sætte dit helt eget personlige præg på din boligs udseende. Endvidere er fliser og klinker særdeles velegnede i rum med gulvvarme, hvilket også bliver mere og mere almindeligt. I jem & fix finder du et stort og bredt udvalg af flotte og billige fliser og klinker. Vores udvalg omfatter både mørkere og lysere nuancer samt kvadratiske og rektangulære fliser og klinker.

 

Billige fliser til badeværelset

Skal du have lagt nye fliser i badeværelset, finder du et stort og billigt udvalg hos jem & fix. Inden du vælger, hvilken slags fliser der skal pryde dit badeværelse, er der dog et par ting, som det kan være værd at overveje. Er dit badeværelse fx stort eller lille? Som udgangspunkt anbefales det at bruge små fliser eller klinker til et lille rum – og hvis der er tale om et stort rum, kan du med fordel vælge store fliser. De store fliser egner sig ikke så godt til mindre rum af den simple årsag, at du let kan ende med at skulle skære dem for meget til. Her får du mere frihed med en mindre størrelse fliser. Små fliser er også nemmere at skære til, når du fx skal lave fald og hul til afløb. Omvendt er store, rektangulære fliser gode i et stort rum, hvor de vil understrege den rummelige fornemmelse.

Det er også en god idé at tænke nøje over farven på dine nye fliser. Eftersom det er et større projekt at lægge fliser, skal du tænke på, at du helst skal kunne holde ud at se på dem i mange år, så du slipper for at lægge nye efter et par år. Derfor er det en god idé at vælge en mere eller mindre neutral farve, som du ved at du ikke bliver træt af efter kort tid. I jem & fix har vi mange flotte fliser i neutrale og enkle nuancer, som ikke går af mode efter et par sæsoner. Du kan blandt andet få fliser med et flot farvespil i brune, beige og grå nuancer, der egner sig til de fleste typer badeværelser. Du kan også vælge nogle fliser med en let struktur, der giver rummet et moderne og enkelt udseende.

Hvis der gerne må være lidt variation, kan du med fordel vælge at montere fliser på både gulv og vægge. Mange af de fliser, du finder i vores sortiment er både egnet til at blive monteret på gulv og vægge, og du kan således kombinere flere forskellige typer fliser for et personligt udtryk. Fx kan du lægge en mindre størrelse af kvadratiske fliser som et bånd på væggen for at bryde rækken af store, rektangulære fliser. På den måde har du mulighed for helt selv at bestemme, hvordan dit badeværelse skal tage sig ud.

 

Fliser der ligner træ

Fliser og klinker er tidløse – dvs. at de ikke som sådan går af mode, og selvom man i 60’erne og 70’erne var mere tilbøjelige til at eksperimentere med fliser i forskellige pangfarver, er de fliser, man kan få i dag stort set tidløse. Skal man tale om en modetendens inden for fliser og klinker, bliver det mere og mere populært at montere fliser der ligner træ. Fliser der ligner træ kan bruges i alle boligens rum og er både robuste og lette at gøre rent, hvilket er en stor fordel i forhold til rigtigt træ, der hurtigt kan blive slidt og nusset at se på. Derfor er denne type fliser særdeles velegnede i rum med megen trafik eller i rum, hvor der ofte vil forekomme snavs eller våde sko. Vælger du fliser i trædekor, får du nogle fliser med et utrolig flot farvespil, der holder sig pæne i rigtig mange år. Mange af de fliser, du kan finde i jem & fix’ sortiment er endvidere frostsikre, hvorfor du også sagtens kan montere dem udenfor. Fliser der ligner træ kan som sagt anvendes i hele boligen, men egner sig særligt til køkken- og stuegulvet og andre store rum, hvor det giver god mening at lægge en større type fliser. Du kan få fliser i trælook i både mørke og lyse nuancer, så uanset hvilken stil, der tiltaler dig mest, finder du en flise i trædekor efter din smag.

 

Flotte og billige fliser i høj kvalitet

Alle vores fliser er udført i høj kvalitet og fås til jem& fix’ sædvanlige lave priser. Det store udvalg af klinker og fliser i jem& fix består af mange udgaver i forskellige nuancer og farvespil. Der er derfor rig mulighed for at få inspiration til, hvilke fliser du vil have, og hvilke fliser der passer til din stil og dit hjem. I vores store udvalg her på siden kan du ligeledes nemt få overblik over vores sortiment og bestille det produkt, du bedst kan lide online.

Fliser er generelt utrolig nemme at rengøre, men det er alligevel en god idé at vælge rengøringsmidler, der er særligt fremstillet til rengøring af fliser og klinker. Derfor kan du på siden her også finde masser af tilbehør inden for rengøring og pleje til dine fliser eller klinker, såsom fx grundrens, gulvpleje og imprægneringsmiddel til pleje og vedligeholdelse af dine gulve. Du kan også finde en flise- og lokkeskærer til manuelt at skære dine fliser til, inden du lægger dem 

Gå på opdagelse i vores sortiment og få masser af god inspiration til din nye klinke- eller flisebelægning Find klinker og fliser til badeværelse, køkken mm. på siden her, og køb online eller i en af vores jem& fix-butikker over hele landet.