Fliser & klinker

Filtrering
{{ filter.title }}: {{ filter.value }}
Pris
-

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Fliser & klinker i mange flotte varianter

Fliser og klinker er både flotte og praktiske og kan anvendes i flere forskellige rum i huset. Fx er fliser meget velegnede til badeværelse, køkken og bryggers. Derudover kan fliser og klinker både monteres på gulv og væg. Derfor finder du i jem & fix et stort og varieret udvalg af flotte fliser og klinker. Udvalget omfatter både mørkere og lysere nuancer samt kvadratiske og rektangulære fliser og klinker. 

Alle vores fliser er af god kvalitet og til lave priser. Det store udvalg af klinker og fliser i jem & fix består af mange udgaver i forskellige nuancer og farvespil. Der er derfor rig mulighed for at få inspiration til, hvilke fliser du vil have. I vores store udvalg her på siden, kan du ligeledes nemt få overblik over vores sortiment og bestille det produkt du kan lide online. Derudover kan du på siden her finde tilbehør til dine fliser eller klinker, såsom grundrens, gulvpleje og imprægneringsmiddel til pleje og vedligeholdelse af dine gulve. Du kan også finde en flise- og lokkeskærer til manuelt at skære dine fliser til.  

Find klinker og fliser til badeværelse, køkken mm. på siden her, og køb online eller i en af vores jem & fix-butikker over hele landet.