Fix lyset 
til lavpris

Indendørsbelysning

Om det er en læselampe, lampen over spisebordet eller spots til fx badeværelset, du mangler, så se udvalget af bord-, gulv-, loft- eller væglamper samt spots her, så du kan finde netop den belysning, du søger, til din bolig.

Udendørsbelysning

Med god udendørsbelysning kan du nemt finde vej hjem i mørket. Se udvalget af væg- og havelamper her, og læs også guiden, der kan hjælpe dig med at vælge netop den udendørsbelysning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Lyskilder

Her kan du se udvalget af pærer og lysstofrør, så du kan få det helt rigtige lys i lamperne. Er du i tvivl om valg af pære, kan du læse guiden ”Find den rette LED-pære”.

Smart belysning

Smart belysning giver dig mange muligheder for at styre lyset i forhold til dine daglige vaner og rutiner. I nogle situationer er det bedst med meget lys, i andre er dæmpet lys at foretrække, og med smart belysning er det nemt at tilpasse lyset præcis, som du ønsker fx via en app på din smartphone. Du kan også slukke lyset, selvom du ikke er hjemme, hvis du har glemt det, og dermed spare på strømmen.

Elartikler

Har du brug for fx ledning, ophæng, stikkontakter eller andet til elarbejdet, så se udvalget af elartikler her. Du kan også se en fix det selv-film, hvis du selv skal i gang med at sætte loftlamper op eller udskifte rammer og tangenter på de gamle stikkontakter.