Fix lyset 
til lavpris

Indendørsbelysning

Om det er en læselampe, lampen over spisebordet eller spots til fx badeværelset, du mangler, så se udvalget af bord-, gulv-, loft- eller væglamper samt spots her, så du kan finde netop den belysning, du søger, til din bolig.

Udendørsbelysning

Med god udendørsbelysning kan du nemt finde vej hjem i mørket. Se udvalget af væg- og havelamper her, og læs også guiden, der kan hjælpe dig med at vælge netop den udendørsbelysning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Lyskilder

Her kan du se udvalget af pærer og lysstofrør, så du kan få det helt rigtige lys i lamperne. Er du i tvivl om valg af pære, kan du læse guiden ”Find den rette LED-pære” samt læse om Smart belysning, der giver mulighed for at kunne styre lyset, selvom du ikke er hjemme.

Elartikler

Har du brug for fx ledning, ophæng, stikkontakter eller andet til elarbejdet, så se udvalget af elartikler her. Du kan også se en fix det selv-film, hvis du selv skal i gang med at sætte loftlamper op eller udskifte rammer og tangenter på de gamle stikkontakter.

Få hjælp til sikkert elarbejde

Sikkerhedsstyrelsen har lavet disse 10 film. Filmene viser, hvordan du kan lave typiske elopgaver på sikker vis. Har du evt. spørgsmål eller brug for rådgivning omkring el-arbejde, kan du kontakte Sikkerhedsstyrelsen på 33 73 20 00 eller sik@sik.dk.