Elophæng & -fastgørelse


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Alt til elophæng og -fastgørelse

Skal du i gang med at hænge lamper op derhjemme, eller har du et mylder af ledninger, der ligger hulter til bulter på gulvet? Fortvivl ikke - i jem & fix har vi masser af artikler til elophæng og -fastgørelse, der hjælper dig med at få styr på uophængte lamper og vildfarne ledninger. Elophæng er en bred kategori, der dækker alt fra fastgørelse af ledninger som fx kabelclips og kabelskjulere til lampeophæng: Elophæng kan fx være en såkaldt svanehals eller pendelophæng og loftkroge, hvori du kan hænge dine lamper. 

På denne side finder du alt, hvad du skal bruge, når du skal fastgøre ledninger og kabler eller hænge lamper op derhjemme. Her har vi nemlig samlet vores store og varierede udvalg af artikler til elophæng og -fastgørelse. Få fx styr på løse ledninger med en kabelbakke eller gem dem helt af vejen i en kabelskjuler. En kabelskjuler fås i flere udgaver, fx i en fleksibel og bøjelig nylonpose eller som en plastskinne, der kan monteres under skrivebordet. Det er også her, du finder samlemuffer, fatninger og andet tilbehør til elophæng. 

Køb artikler til elophæng her i vores webshop eller kig ind i en af vores mange lokale butikker, hvor du også finder et stort udvalg indenfor elophæng.