Cykelreparation & lappegrej


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Lappegrej og værktøj til cykelreparation

Der er ikke noget værre end en flad cykel 10 minutter, før du skal møde ind på arbejdet - eller når kæden er hoppet af, gearene driller eller andet besværligt. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at udføre cykelreparation selv, så længe du bare har det rigtige udstyr.  

I jem & fix har vi et stort udvalg af lappegrej og værktøj til cykelreparation. Der findes nemlig mange forskellige redskaber og brugbart udstyr til cykelreparation, som er relevant at have i hænde, hvis uheldet er ude, og din cykel har brug for en kærlig hånd. Vores store udvalg af lappegrej og værktøj til cykelreparation består blandt andet af en række forskellige cykelpumper, både gulvpumper og udgaver, der kan monteres direkte på cyklen, så du altid har cykelpumpen med dig. Er dit cykeldæk punkteret, kan du her på siden også finde lappegrej, der leveres som sæt i forskellige størrelser. Ligeledes har vi forskelligt udstyr til den helt store cykelreparation, såsom et praktisk cykelværktøjssæt, som fås i forskellige udgaver, og en funktionel og robust cykelstander, som du kan sætte din cykel op på, når du skal have gang i en omhyggelig cykelreparation.

Er du på udkig efter udstyr til din cykelreparation eller en form for lappegrej, så undersøg siden her nærmere eller kig forbi din lokale jem & fix og se vores store udvalg af grej til cykelreparation til altid lave priser.