Bosch hækkeklipper akku 18 V AHS 48-20

Varenr.: 9053148

Bosch hækkeklipper akku 18 V AHS 48-20

Varenr.: 9053148
 • Bosch akku hækkeklipper 18 V AHS 48-20 LI til at klippe og studse havens hække og buske
 • Den er med Quick-Cut-teknologi, som sikrer, at grene og kviste skæres over første gang, så arbejdet bliver nemmere
 • Kan skære grene med en diameter op til 20 mm - den forreste del dog helt op til 25 mm
 • Sværdlængde på 48 cm og knivafstand på 20 mm
 • Ergonomisk designet med greb, der kan have flere positioner, så du altid kan finde en behagelig arbejdsstilling samt vægt på 2,5 kg
 • Den er batteridrevet, så du slipper for ledninger, og kan klare 200 m² hæk på én opladning - inkl. batteri og lader
1298.00

Varebeskrivelse

Bosch akku hækkeklipper AHS 48-20 LI

Bosch akku hækkeklipper model AHS 48-20 LI bruges til klipning og studsning af havens buske og hække. Hækkeklipperen har Quick-Cut-teknologi, som sikrer, at grene og kviste skæres over første gang, og det gør hækkeklipningen nemmere og hurtigere for dig. Hækkeklipperen har et Anti-Blocking-system, som betyder, at hvis skærekniven møder modstand, reguleres knivenes skæreretning, og på den måde forhindres det, at skæreknivene blokerer. Du vil derfor opleve, at hækkeklipperen bliver ved, hvor andre hækkeklippere ville have givet op.

Den har specialtænder på knivens forkant, som nemt skærer grene med en diameter op til 25 mm. Resten af kniven kan skære grene med en diameter op til 20 mm.

Slip for ledninger - hækkeklipperen er batteridrevet

Bosch AHS 48-20 LI hækkeklipper er en akku model, som betyder, at den er batteridrevet. Det giver dig maksimal frihed, og du slipper for at have en generende ledning. Den kan endda klare at klippe op til 200 m² hæk på én opladning.

Ergonomisk hækkeklipper

Hækkeklipperen hjælper dig med at passe bedre på din ryg, når du skal arbejde i haven. Den er AGR-godkendt, som er en tysk certificering for produkter, der reducerer belastningen på arme, skuldre og ryg. På det bagerste greb er der soft grip, og frontgrebet har flere positioner, så du kan arbejde mere komfortabelt med maskinen uanset arbejdsstilling. Det gør det også lettere at håndtere maskinen, når den kun vejer 2,5 kg.

Ét batteri til flere haveredskaber

Denne Bosch hækkeklipper kører på batteri, og det er et 18V Lithium-ion batteri. En af de store fordele ved batteriet er, at det er kompatibelt med andre maskiner fra Bosch, som også bruger 18V batterier. Bosch kalder det for "Power for ALL", og det betyder, at du kan skifte batteri mellem de forskellige maskiner, og har du et batteri til en maskine, kan du købe den næste uden batteri og bytte rundt. 18 V batteriet er et kompakt og kraftfuldt batteri, som har en Syneon-chip, som giver længere udholdenhed til alle dine projekter.

Batteriet er altid klar til brug, fordi det ikke har selvafladning eller memory-effektivt. Det er hurtigt til at lade op, så du nemt kan komme videre med opgaven. Batteriet er desuden nemt at skifte.

Der medfølger batteri og lader AL 1830 CV.

Produktdetaljer:

 • Batteritype: 18 V Lithium-ion 2,5 Ah
 • Batteriladetid: 1 time
 • Maks. kvm pr. opladning: 200 m²
 • Sværdlængde 48 cm
 • Knivafstand: 20 mm
 • Slagantal, ubelastet: 2.600 slag/min
 • Vægt: 2,5 kg
 • Ïnkl. 1 akku PBA 18V 2.5Ah W-B batteri samt lader AL 1830 CV

Brug for reparation?

Skulle produktet mod forventning have brug for reparation indenfor garantiperioden, kan du bruge Bosch' hjemmeside Bosch do it til at oprette en reklamation. Via hjemmesiden kan du oprette en reklamation og indsende produktet til Bosch. Det er fragtfri at sende og modtage produktet, og Bosch reparerer varen og sender den retur til dig. 

Er varen ikke længere under garanti, kan hjemmesiden også bruges til at indsende varen til reparation. Her angiver du, hvor meget du vil bruge på reparationen og betaler selv for forsendelsen.

Du kan på Bosch' hjemmeside se en video om, hvor nemt det er at sende din vare til Bosch' reparationsservice.

Bosch logo_2017

Specifikationer

Type Værdi
Vægt 2,5 kg
Skærelængde 48 cm
Drivmiddel Batteri
Mærke Bosch
Produkttype Hækkeklipper

Dokumentation

Info & guides