Akustikpaneler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af kvalitetssikre akustikpaneler til vægge, lofter og øvrig dekoration

Her på siden kan du finde vores store udvalg af akustikpaneler, som er lyddæmpende paneler, der effektivt dæmper lyd og støj, og som kan bruges næsten overalt i hjemmet. Akustikpaneler laves af forskellige materialer og i flere designs, så tag et kig på udvalget og vælg de akustikpaneler, der passer bedst til din smag og dit hjem.

Akustikpaneler med trælameller

Mange danskere har taget akustikpanelerne til sig i løbet af de sidste par år, og flittigt monteret dem på vægge og lofter derhjemme. Det er meget forståeligt, at akustikpaneler er blevet populære, for udover deres lyddæmpende effekt, så giver akustikpaneler også hjemmet et nyt og moderne udtryk. 

Akustikpaneler med trælameller i forskellige nuancer passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor træ og rene linjer, dyrkes som aldrig før. Akustikpaneler med lameller passer perfekt ind i den kultur, og med akustikpaneler strategisk placeret på væggene i stuen eller køkkenalrummet kan du ikke kun opnå et rarere opholdsmiljø uden støj og generende ekko, du får samtidig en dekorativ væg, der sætter et moderne præg på hjemmet.

Flotte akustikpaneler i eg

Hos jem & fix kan du købe akustikpaneler af eg, der er lavet af egetræ i god kvalitet. Egetræspanelerne kan fås i flere forskellige afdæmpede trænuancer, som passer ind i de fleste indretninger. Hos os kan du finde du akustikpaneler af egetræ i farverne: Eg, lys eg, olieret eg, smoked eg, grå eg og sort eg.

Køb akustikpaneler online her på siden

Det er nemt at købe akustikpaneler hos jem & fix, du kan nemlig se hele udvalget lige her på siden og bestille det antal pakker med akustikpaneler, som du har brug for. Når du lægger en ordre hos jemogfix.dk, så sender vi dine varer direkte hjem til dig indenfor få dage, så du hurtigt kan få glæde af et lyddæmpet og støjsvagt opholdsmiljø.