Træspartel hvid 250 gram - Stabile

Varenr.: 9055927

Træspartel hvid 250 gram - Stabile

Varenr.: 9055927
  • Træspartelmasse til huller og sprækker i ubehandlet træ og træværk
  • Spartelmassen er i farven hvid og kan både anvendes indendørs og udendørs
  • Danner en glat, mat overflade og giver en god bund for videre behandling med fx maling
  • Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm
  • Tørretiden er ca. 2 timer/mm
  • Indeholder 250g
29.50

Varebeskrivelse

Træspartel til ude og inde

Stabile Træspartel i farven hvid er specielt egnet til reparation af huller, revner, sprækker og ujævnheder i ubehandlet træ og træværk. Kan anvendes både indendørs og udendørs.

Den spartlede/behandlede overflade bliver glat, mat og danner en god bund for videre behandling med fx maling. Spartelmassen er nem at påføre, tørrer hurtigt, og hæfter ikke på sandpapiret ved en evt. slibning.

Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm. Tørretiden er ca. 2 timer/mm. Tørretiden kan variere afhængig af lagtykkelse, temperatur, luftfugtighed og ventilation i lokalet.

Klargøring af overfladen

Inden du spartler skal du klargøre overfladen. Fjern løstsiddende materiale fra overfladen/området, der skal behandles. Rengør overfladen og om nødvendigt afvaskes overfladen. Sørg for at overfladen er helt tør inden påføring af spartel. Stærkt sugende overflader bør grundes med en egnet grunder inden påføring af spartel.

Påføring af spartelmassen

Spartelmassen påføres med en egnet spartel. Spartelmassen presses godt ned i hullet/revnen/sprækken. Den maksimale tykkelse af et lag spartel bør være 1 mm. I tilfælde af større ujævnheder bør man først påføre ét lag, og efterfølgende et lag efter 1-2 timer. Når overfladen er helt tør, kan der efterslibes med sandpapir for at opnå en helt glat oveflade. Fjern efterfølgende støv og snavs. Efter endt arbejde rengøres værktøj i lunkent vand. Temperaturen skal ved påføring være minimum +5°C.


Vær opmærksom på:
Opbevares utilgængeligt for børn. (P102) 

EUH208, Indeholder 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on blanding 3:1 med 2-methyl-2H-isothiazol-3-on, 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on. Kan udløse allergisk reaktion. Indeholder et biocidholdigt produkt.

stabile

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 250 gram
Farve Hvid
Mærke Stabile
Anvendelse Træ

Dokumentation

Info & guides