Tapet & -tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Frisk væggene op med klassisk savsmuldstapet

Har du lige sat nye skillevægge op derhjemme, eller trænger dine gamle vægge til en kærlig hånd? Med et savsmuldstapet får dine vægge en flot, dekorativ struktur og bliver samtidig mere modstandsdygtige over for ridser og skrammer.

Inden opsætning af savsmuldstapet bør du foretage en fuldspartling af væggen, så du får det pæneste og mest jævne resultat. Især hvis der er tale om en helt ny skillevæg, er det vigtigt at få spartlet, så samlingerne bliver helt jævne, og tapetet ikke buler. Når du har spartlet væggen, skal du huske at lade den tørre helt, inden du går videre med dit arbejde. Ved en gammel væg, der allerede har været tapetseret, skal du først fjerne alle gamle rester af tapet. Du kan også med fordel give dine vægge en gang grundrens, så de er helt klar til behandlingen.

I jem & fix har vi masser af varer til opsætning af tapet. På siden her finder du blandt andet tapetlim og tapetopbløder til blødgøring og fjernelse af genstridige tapetrester. Mangler du udstyr til dit arbejde, finder du blandt andet en tapetbørste og en tapetskraber på siden her. Husk også at dække grundigt af, så gulv og møbler ikke tager skade. Afdækning til tapet- og malearbejde finder du her.