Tagpap & asfalt


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af tagpap & asfalt

Leder du efter materialer til nyt tag? På denne side kan du finde tagpap, tagasfalt og murpap, så du hurtigt kan komme i gang med at lægge dit nye tag. Tagpap er let at lægge på din tagkonstruktion, og sørger du for at holde det rent og godt ved lige, så har du et tag, der holder sig pænt i mange år. Vi har samlet hele vores udvalg af tagpap og alt, der hører til her på denne side. Find fx selvbyggerpap, som er nemt at arbejde med og yderst holdbart. Du kan også finde vind- og isoleringspap, der anvendes til lette vægkonstruktioner eller som rørisolering.

Hos jem & fix kan du desuden finde et udvalg af asfalt fx tagasfalt eller bygningsasfalt, som bruges til vedligeholdelse samt fugtisolering af tagpap, sokler, murværk og beton. Det er nemt at arbejde med og påføres på en ren og tør overflade med en kost eller pensel. Kig nærmere på siden her for at finde den type af asfalt, du har brug for til dit byggeprojekt. Vi har desuden også en klæbeasfalt, som er smart til reparation og fastklæbning af tagpap.

Kom forbi en af vores mange jem & fix-butikker landet over eller undersøg vores udvalg af tagpap, asfalt og andet tilbehør til taget her på siden.