Udendørs airsoft bane

13. september 2021
Ansøger: Skanderborg-Stilling skytteforening
Vi vil gerne trække de unge mennesker væk fra computeren og ud i den friske luft og give dem nogle vilde oplevelser, hvor de kommer til at skyde sjove baner på græs, fremfor bag skærmen. Samtidig ønsker vi også at lære dem sociale færdigheder i et fællesskab.

Vi er en skytteforening med en flot tilgang af nye skytter gennem det sidste års tid. Dog vil vi meget gerne have de unge ud på banen også. Her er Airsoft i stor fremgang, hvor vi allerede havde fire dage i sommerferien med 4 x 12 herlige unger, der var vildt begejstrede og efterspurgte flere events. Selvom vi er en "rigtig" skytteforening, hvor der skydes med skarpe skud, vil vi meget gerne have disciplinen Airsoft med i vores program, og ad den vej udvikle nye og dygtige skyttere.

Men vi må erkende at vi ikke har pladsen på vores eksisterende pistol bane hvis vi skal udfolde denne sportsgren. Vi ønsker at udvide vores nuværende baner med en decideret udendørs Airsoft bane på samme område som resten af vores baner. Da banen er overdækket med tag, vil der være mulighed for at kunne bruge banen hele året rundt. Dette vil give os muligheden for at kunne afholde større stævner/events, som også vil gavne andre klubber.

Vores mål er at få flere børn og unge til at deltage i skydesporten med bevægelse i trygge rammer. Der er her tale om formaliserede rammer, hvor forældre kan sende deres aktive børn og unge afsted uden bekymringer. At give flere muligheder for børn og unge, som ikke nødvendigvis passer ind i holdidrætter, hvor deres præstationer afhænger af evnen til at indgå på et hold. Et yderligere mål er at gøre det muligt at dyrke airsoft-skydning på samme tid som den almindelige riffel- og pistolskydning.

En sidegevinst ved skydning uanset disciplin er, at det har en meget positiv virkning på børn og unge med særlige udfordringer. Vi har oplevet, at børn med ADHD er kommet ud af medicin eller nedsat medicinering.

Ønskede materialer

Imp. Stolper 70 x 70 mm x 3 m Varenr: 9047287 48 stk.
Stolpespyd 7,1 x 7,1 x 75 cm Varenr: 9011668 48 stk.
Imp. reglar 45 x 45 x 4 m Varenr: 9049641 150 stk.
Krydsfiner 9 mm Varenr: 2 stk
Stakitholdere Varenr: 9037795 28 stk.