Mobiltribuner på opvisningsbane (stadion)

14. juli 2022
Ansøger: Dronningborg Boldklub
Vi planlægger i Dronningborg Boldklub at ville give vores publikummer til vores hold en ekstraordinær oplevelse på vores fodboldstadion. Derfor søger vi om støtte i form af materialer til at bygge nogle tribuner, der gør, at vores publikum altid kan se banen. Dette gælder alle hold i klubben lige fra U5/6 til vores Fodboldfitness piger, som benytter vores opvisningsbane. I Dronningborg Boldklub er det ikke kun 1. holdet, der benytter opvisningsbanen, men alle hold der får lov.

I Dronningborg har vi taget sloganet ”en del af noget større” til os i et tværfagligt samarbejde mellem både idrætsforeningerne RGF, Dronningborg Håndbold, Dronningborg Fodbold og MOVE, som er fire individuelle foreninger, men som har et stærkt samarbejde om idéudvikling og sparring på tværs af aldersgrupper. Derudover hjælper foreningerne hinanden, såfremt der er behov for dette.

På idrætsanlægget (alle 4 foreninger) vægtes det højt, at vi støtter hinanden, og derfor er der også stor tilslutning til hinandens arrangementer. I fodbolden tæller dette eksempelvis at de øvrige foreninger ser vores fodboldkampe, hvor vi gerne vil udvide vores opvisningsbane med nogle tribuner.

Derudover ønsker vi i klubben at skabe et alsidigt idrætsanlæg, som kan benyttes af alle, og de tider, hvor der ikke er fodbold. Derfor kunne det også være relevant at have tribuner eksempelvis for gymnastikforeningen, som gerne vil udøve udendørs opvisninger.

Idrætsanlægget står overfor et større kommunal projekt, og derfor prøver vi i foreningerne at forberede os på den fremtidige aktivitet på området, som det nye plejecenter og børneinstitutioner vil skabe.

Dronningborg boldklub alene råder over +600 medlemmer og med de andre foreninger i ryggen tæller medlemstallet mere end 2.000 medlemmer. Vi udvider pt. vores idrætsanlæg med bygninger samt faciliteter, der tilgodeser foreningernes medlemmer.

Det er intentionen i foreningen, at tribunerne skal bygges af klubbens medlemmer, som tæller flere frivillige håndværkere, som allerede nu har givet positiv tilbagemelding på at ville være med i projektet.

Efter en Corona pause for foreningslivet tørster mange efter at komme tilbage til dette. Derfor udbygger Dronningborg Boldklub sine faciliteter, så de er klar til at modtage disse potentielle medlemmer.

På kort sigt vil disse tribuner være med til at stabilisere vores klub. På lang sigt udbygger vi vores faciliteter til at kunne klare fremtidens foreningsliv.

Ønskede materialer

Der er vedhæftet et inspirationsbillede, som kun benyttes til inspiration for at kunne vise jer, hvad vores tanker omkring det er.

Materialeliste:

12 stk. Husky Tagkrydsfiner 15 mm – 122 x 244 cm á 469,00 kr. = 5.628 kr. inkl. moms - Varenr. 9358216

24 stk. Imprægneret reglar 45 x 45 mm x 3 m á 14,75/m = 1.062 kr. inkl. moms - Varenr. 9060074

200 stk. Lærk terrassebrædder 32 x 125 mm x 3 meter á 34,75/m = 20.850 kr. inkl. moms - Varenr. 9059440

5 pk. NKT Basicscrew universal 5,0 x 60 mm – 200 stk. á 86,95/pk = 434,75 kr. inkl. moms - Varenr. 9043178