Lystrup Svømning - Fællesskabsterrasse

15. marts 2022
Ansøger: Lystrup Svømning
Vi vil gerne bygge en træterrasse til gavn for foreningens og Lystrup by. Vores ide går ud på at koble vores ude og indemiljø sammen, en terrasse hvor vi kan tælle til samling for både grillaftener, hyggelige stunder eller hvis man bare har brug for et pusterum efter en hård træning. Vi håber på jeres hjælp og støtte.

Vi søger støtte, fordi vi, som forening, gerne vil skabe et område, hvor vi kan samle vores medlemmer og lokalsamfundet i Lystrup til sociale arrangementer som f.eks. grillaftener og holdaftener. Vi vil gerne sætte fokus på det sociale ved at være i en forening, og det vil vi gøre med dette udeområde, der er koblet sammen med svømmehallen. Det skal være således, at folk kommer før en træning og bliver efter, fordi de synes, det er hyggeligt at hænge ud i de rammer, vi har skabt udenfor svømmehallen.

Udendørsområde med fokus på samling
Træterrassen findes på bagsiden af bygningen med direkte udgang fra svømmehallen og vores vildmarkssauna.

Ved terrassen har det været vigtigt for os at skabe et område, der i høj grad inspirerer til at kunne bruges i såvel foreningssammenhæng som af besøgende til stedet. Vi vil skabe mulighed for, at såvel træning, genoptræning, velvære, leg og motion kan finde sted i sammenhæng med vores indendørsmiljø. Vi ser muligheder i foreningsdriften og i implementering i aktivitetstilbuddene, mulighed for at skabe sammenhæng mellem svømmehals- og udendørsmiljø mellem brugergrupper og samtidig skabe mulighed for, at folk kommer til stedet i weekender og på aftener alene for at være sammen ud over vores svømmeaktiviteter.

Vi er en forening, der arbejder kontinuerligt for at styrke lokalsamfundets samhørighed og fællesskaber. Udover at være en svømmeklub med ca. 5.000 medlemmer er vi også en forening, der skaber events og samler Lystrups borgere i fællesskabsfremmende aktiviteter.
Projektet skal bygges af medlemmerne til medlemmerne, og vi vil gøre det til en sjov og hyggelig foreningsaktivitet, hvor vi samler dem omkring vaskeægte bygge-hygge med mad og forfriskninger.

Ønskede materialer

Lærk terrassebrædder 32 x 125 mm x 4 meter Varenr.: 9057287 : 125 stk
Stolpebærer U-formet 98 x 60 x 300 mm Varenr.: 9013380 : 121 stk
Imp. lægter 38 x 57 mm x 3,6 m. Varenr.: 9057357 : 30 stk
NKT terrasseskrue 4,2 x 55 mm - 150 stk.Varenr.: 9055408  : 14stk
Fibercement sokkelkant - Varenr.: 9049876 8 stk. 
Cempexo Støbebeton 15 kg Varenr.: 9049682 10 stk