Fornyelse og livskvalitet for alle pengene

01. maj 2023
Ansøger: Folkekøkkenet
Vi har igennem længere tid ønsket, at forbedre og ikke mindst fornye vores dejlige sted, som rummer en masse mennesker, som tænker om stedet, som deres "hjem". Med de fornyelser vi ønsker at lave, skaber vi ikke kun et bedre sted for vores brugere, men også et bedre arbejdsmiljø for vores frivillige og ansatte. Så med en donation til os, vil I være bare være med til, at sætte spor i rigtig manges hjerter. I vil sammen med os, skabe forandring og udvikling for de mange kontra de få.

Vi er en nonprofit organisation, under KFUM social arbejde, og har til dagligt den kæmpe ære, at være der for de allermest udsatte og sårbare mennesker i Kolding og omegn. Med vores værested, forsøger vi, at skabe omsorg, tryghed og ikke mindst et socialt liv, for alle de dejlige mennesker, som kommer ind af vores dør. Vi sætter derfor også en ære i, at vores rammer der de bedst tænkelig, men det er ikke altid økonomien rækker til det.

Derfor søger vi til, at forbedre vores interne rammer. Vi har igennem længere tid, meget gerne vil have noget ud af vores loftsrum, for at kunne tilbyde endnu flere aktiviteter, samt nogle flere hyggesteder i huset. Men vi er også nød til, at kunne opbevare soveposer, liggeunderlag og telte, til de desværre mange hjemløse, som slår vejen forbi os.

Derfor vil vi gerne søge til, at vi kan få lov til, at lave en skillevæg i vores øverste lokale. Det vil give os muligheden for, at skabe et rum, hvor man både kan skabe hygge for de mange, men også muligheden for fortsat, at opbevare disse eksistentielle ting, som vi SKAL opbevare.

Derudover har vi ligeså igennem længere tid, haft et ønske om, at kunne få vores køleskabe, og fryserskabe op til vores køkken, så vi sikre at vores køkkenpersonale ikke skal bære på for meget, op og ned af de mange trapper vi har. I dag står disse i den ene ende af huset, hvor vi dagligt bære op fra dem, så vi kan lave mad til de godt 50 personer som kommer. Ønsket er, at vi får dem tætter på, faktisk helt tæt, så vi ikke længere skal bære alt det frem og tilbage. Dette vil skabe en kæmpe trivsel for vores køkkenpersonale, som både består af fast personale, frivillige og brugere.

Vi håber meget, at I vil hjælpe os med, at få opfyldt disse to ønsker, som ikke kun vil forbedre vores dagligdag, men også vil give os mulighed for, at sprede endnu mere glæde, for med det øget overskud, og rum, kan vi gøre endnu mere for de dejlige mennesker, vi har den ære af, at arbejde sammen med og omkring.

Ønskede materialer

Nedenfor har vi listet de materialer vi skal bruge, ude fra priser fra jeres hjemmeside, og vi har til slut valgt, at fremsende nogle billeder, af de steder vi brændende ønsker at forbedre, forhåbentlig sammen med jer.  Ønskerne omfatter 3 skillevæg med døre i øverste lokale, samt 1 skillevæg med dør i vores køkkenareal. Vi har fundet frem til følgende materialer: - 44 stk. Gibs plader á 58,75 kr. stk. ( 120x240mm) = 2.585 kr. - 3 x Døre á 520 kr. stk. = 1.560 kr. - Karmskruer 2 pk. á 69 kr. = 138 kr. - Gibs skruer 2 x 250 stk. = 118 kr. - Lægter 30 stk. á 16,20 = 486 kr. - Vinkelbeslag 40 stk. á 11,95 kr. = 478 kr. - Isolering – Glasuld ISOVER Basic formstykker 95 mm x 11 pk. á 188,64 kr. = 2.075,04 kr. I alt = 7.440,04 kr.