Fliseområde til joller for Ans IF Søsport

15. august 2023
Ansøger: Ans IF søsport
Jollerne i vores forening skal ikke gro efter i græs - står de på græsset bliver det svært at slå græsset. Hver gang græsset skal slås skal jollerne flyttes. Ved at stille jollerne på et fliseområde er det nemmere at holde området flot og vi i stedet for tid til at slå græs kan bruge det på vandet med jollerne. Ved at støbe kæder under fliserne kan vi også låse vores joller så de ikke stjæles.

Ans IF Søsport er en forening som har klubhus ved Tange Sø i Silkeborg kommune. Vi er ca 120 medlemmer, både børn og voksne. Vi har både joller, kajakker, surf og SUP.
Vores joller står på et græsområde som er svært for os at holde. Kommunen slår normalt området men det gør de ikke i området med joller. Planen er at vi får en lokal entreprenør til at gøre området klart med at fjerne græs og køre sand på området således der kan lægges fliser. Står jollerne på fliser, låst fast med kæder kan vi nemmere holde området flot og indbydende. På den måde kan vi også tyverisikre vores joller. Så i stedet for at bruge tid på at flytte joller og slå græs kan vi bruge tiden på vandet med vores medlemmer.
Lægning af fliserne vil blive gjort af frivillige i klubben – vi vil indkalde til arbejdsdag. En arbejdsdag vil også give sammenholdt blandt vores medlemmer.

Ønskede materialer

Haveflise Nordic-Line grå 40x40x5 cm (varenummer 9017292), antal = 504 stk
Dansand fugesand - 20 kg (varenummer 9033188), antal = 10 stk
Galvaniseret kæde langleddet Ø4 mm x 5 meter (varenummer 9053002), antal = 6 stk
Master Lock 140D hængelås (varenummer 9010646), antal = 6 stk
FIX-IT cement 25 kg (varenummer    9019642), antal = 2 stk