Solvarmer til pools Solarheater XP2- Swim & Fun

Varenr.: 9037872

Solvarmer til pools Solarheater XP2- Swim & Fun

Varenr.: 9037872
  • Solvarmer Solarheater XP2 opvarmer op til 7,5 m³ vand i poolen
  • Den er med til at øge temperaturen med 3-5°C afhængig af vandmængde, lufttemperatur og placering
  • Passer til mindre Plast Pools/Fast Set/Quick Up Pools uanset mærke og med pumpekapacitet på maks. 4000 liter i timen
  • Monteres efter filterpumpen, som pumper vand i solvarmeren, der opvarmer vandet og efterfølgende sender det tilbage i poolen
  • Inkl. forbindelsesslange og til slangestørrelser på Ø32 og Ø38 cm
338.00

Varebeskrivelse

Solvarmer til pools

Forlæng badesæsonen og øg temperaturen med denne Solarheater XP2 fra Swim & Fun. Solvarmeren placeres et sted, hvor den får mest mulig sol, og den monteres til filterpumpen og poolen. Der ledes vand fra filterpumpen og ind i solvarmeren, hvor det bliver varmet op og ledes tilbage i poolen. Det er med til at øge temperaturen i vandet med 3-5°C afhængig af vandmængde, lufttemperatur og placering.

Den er let at indstille og montere og passer til mindre Plast Pools/Fast Set/Quick Up Pools uanset mærke og med pumpekapacitet op til maks. 4000 liter i timen. Den kan opvarme en havepool med op til 7,5 m³ vand. Til slangestørrelser Ø 32 mm og Ø 38 mm.

Der medfølger en forbindelsesslange, som skal bruges fra filterpumpe til solvarmeren. For at lede vandet fra solvarmeren og tilbage i poolen monteres poolslangen. Solvarmeren må ikke bruges, når der er frost, og den skal tømmes for vand, inden den pakkes sammen.

 

Du finder øvrigt tilbehør samt din nye pool her.

Swim_Fun

Specifikationer

Type Værdi
Type Tilbehør til pool

Dokumentation