Skovle & spader


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Fri fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online
Se mere Mere

Skovle & Spader i høj kvalitet

Med de rigtige redskaber går det meste arbejde langt hurtigere, og sådan er det i høj grad også, når det kommer til havearbejde. Skal du i gang med gravearbejde i haven eller køkkenhaven? Så køb din skovl eller spade i jem & fix.

Uanset hvilken type gravearbejde du skal i gang med, bliver det meget lettere med en god skovl eller spade. Men det er ikke helt lige meget, hvilken slags skovl eller spade du vælger at bruge til de forskellige opgaver. Fx er en staudespade ikke meget bevendt til decideret gravearbejde. Her er en helt klassisk spade eller en graveskovl det mest effektive redskab. Så overvej først, hvad du skal bruge din nye skovl eller spade til.

I jem & fix finder du mange forskellige skovle og spader til alle formål. I vores sortiment finder du alt lige fra spidsspade til gravning af rødder til staudespade, kantskærer, graveskovl og den professionelle drænspade, der egner sig godt til rendegravning og andre tunge graveopgaver. I vores store udvalg finder du flere skovle og spader fra Fiskars, der er kendetegnet ved at være udført i særdeles høj og robust kvalitet, og som endvidere er udviklet med særligt henblik på at opretholde en god arbejdsstilling. Derfor er alle skovle og spader fra Fiskars udført i et ergonomisk design.