Skovle & spader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Skovle & spader i høj kvalitet

Med de rigtige redskaber går det meste arbejde langt hurtigere, og sådan er det i høj grad også, når det kommer til havearbejde. Skal du i gang med gravearbejde i haven eller køkkenhaven? Så er det vigtigt med den rette skovl eller spade til opgaven. I jem & fix finder du et bredt udvalg af forskellige skovle og spader, og vi har sikkert også en, der passer til netop din opgave.

Vælg den rigtige skovl eller spade

Uanset hvilken type gravearbejde du skal i gang med, bliver det meget lettere med en god skovl eller spade. Men det er ikke helt lige meget, hvilken slags du vælger at bruge til de forskellige opgaver. Fx er en staudespade ikke meget bevendt til decideret gravearbejde, fordi den har et smalt blad. Her er en helt klassisk spade eller en graveskovl det mest effektive redskab. Så overvej først, hvad du skal bruge din nye skovl eller spade til, inden du køber.

I jem & fix finder du mange forskellige skovle og spader til alle formål. I vores sortiment finder du alt lige fra spidsspade til staudespaden, graveskovlen og den professionelle drænspade. Hvor spidsspaden er velegnet til gravning af rødder, så er staudespaden god til anlægning af staudebed. Drænspaden bruges til tungere graveopgaver og anvendes fx til rendegravning eller opgravning af bambus. Det kan også være, at du vil lave lige kanter i haven, og her er en kantskærer det bedste redskab.

Derudover findes der klassiske skovle og spader, som bruges til alle graveopgaver i haven, uanset om det er køkkenhaven, der skal graves i eller et andet sted i haven. Skovlen er også god, hvis du skal flytte sand og lignende, mens spaden nemt trænger ned i stenet jord. Det er derfor, det er en god ide at overveje, hvad du skal bruge skovlen eller spaden til, så du finder den rette til opgaven. 

Fiskars skovle og spader

I vores store udvalg finder du flere skovle og spader fra Fiskars, der er kendetegnet ved at være udført i særdeles høj og robust kvalitet. De findes i forskellige serier, hvor Fiskars Classic er den klassiske skovl og spade, som er udført i et tidløst design og kan holde i rigtig mange år. Det kan være et hårdt og tungt arbejde at grave i haven, og vil du gerne tage hensyn til dine skuldre og ryg, så har Fiskars en Ergonomic serie af skovle og spader, som udover også at være en god kvalitet er ergonomiske og designet til at give dig en god arbejdsstilling. De er kendetegnet ved et S-formet skaft og er behagelige at holde om og arbejde med. 

Med den rette skovl eller spade kan du nemmere komme i mål med dine graveopgaver i haven. Der er stor forskel på de forskellige graveredskaber, og det er derfor vigtigt at gøre det klart, hvad den skal bruges til. Du kan her på siden vores store udvalg og bestille hjem til din adresse. Måske har du brug for at have skovlen eller spaden i hånden, før du beslutter dig? Så er du altid velkommen i en af vores butikker, hvor du kan se hele udvalget.