Quickspartel spartelmasse 250g - Stabile

Varenr.: 9055925

Quickspartel spartelmasse 250g - Stabile

Varenr.: 9055925
  • Quickspartel er en hurtigtørrende spartelmasse til reparation af små huller, revner, sprækker og ujævnheder
  • Spartelmassen kan anvendes indendørs på overflader af gips, mursten, beton og puds
  • Danner en fin overflade til senere overmaling og er derfor velegnet til slutspartling
  • Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm
  • Tørretiden er ca. 15-30 min/mm
  • Indeholder 250g
29.50

Varebeskrivelse

Hurtigtørrende spartelmasse

Stabile Quickspartel er en hurtigtørrende spartelmasse, som anvendes til reparation af små huller, revner, sprækker og ujævnheder.

Spartelmassen kan anvendes indendørs på overflader af gips, mursten, beton og puds. Spartelmassen er let at påføre og danner en fin overflade til senere overmaling og er derfor velegnet til slutspartling.

Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm. Tørretiden er ca. 15-30 min/mm. Tørretiden kan variere afhængig af lagtykkelse, temperatur, luftfugtighed og ventilation i lokalet.

Klargøring af overfladen

Inden du spartler skal du klargøre overfladen. Fjern løstsiddende materiale fra overfladen/området, der skal behandles. Rengør overfladen og om nødvendigt afvaskes overfladen. Sørg for at overfladen er helt tør inden påføring af spartelmassen. Stærkt sugende overflader bør grundes med en egnet grunder inden påføring af spartel.
 

Påføring af spartelmassen

Spartelmassen påføres med en egnet spartel. Spartelmassen presses godt ned i hullet/revnen/sprækken. Den maksimale tykkelse af et lag spartel bør være 1 mm. I tilfælde af større ujævnheder bør man først påføre ét lag, og efterfølgende et lag efter 15-30 minutter. Når overfladen er helt tør, kan der efterslibes med sandpapir for at opnå en helt glat oveflade. Fjern efterfølgende støv og snavs. Efter endt arbejde rengøres værktøj i lunkent vand. Temperaturen skal ved påføring være minimum +5°C.


Vær opmærksom på:
EUH208, Indeholder 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on blanding 3:1 med 2-methyl-2H-isothiazol-3-on, 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on. Kan udløse allergisk reaktion. Indeholder et biocidholdigt produkt.

stabile

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 250 gram
Mærke Stabile
Anvendelse Væg og loft

Dokumentation

Info & guides