Planter & blomster


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Populære planter & blomster til haven – et stort udvalg til lave priser

Trænger din have til at friskt pust af sprudlende, grønne planter og flere farvestrålende blomster? Og vil du gerne kunne fikse haven til den lavest mulige pris? Så er du kommet til det helt rette sted! 

Hos jem & fix holder vi lige så meget af lavpris og flotte planter, som du gør, så her hos os finder du et spændende udvalg af haveplanter, bl.a. blomster, stauder og hækplanter, til budgetvenlige priser, som alle kan være med på.

Hvis du vil se hele udvalget af planter og blomster så kig videre her på siden, hvor du finder haveplanter, populære blomster, stauder, krydderurter, buske, nyttige planter til køkkenhaven, stedsegrønne hækplanter og drivhusplanter. Kort sagt, alt det du står og mangler for at give din have et friskt pust af nyt liv. 

I jem & fix-butikkerne kan du købe planter til de samme lave priser, som du finder her på siden. Køb haveplanterne allerede i dag i din lokale jem & fix - vi har åbent alle dage 8-19 – også på helligdage (læs mere om vores åbningstider her). Husk at du kan tjekke lagerstatussen på planterne, inden dit besøg i butikken, ved at trykke på ”Se lagerstatus i din butik” på produktsiderne.

Sådan finder du den rette hækplante til din have

Mangler du en ny hæk til din have, fordi den gamle er gået ud, eller fordi haven bare trænger til en opdatering? I jem & fix kan du vælge imellem forskellige buske og hækplanter, som egner sig til at vokse tæt sammen på rækker, og som opfylder dine ønsker til en ny, flot hæk til haven. Læs videre herunder og bliv klogere på, hvilken type hæk der bedst passer til din have.

Hurtigtvoksende, stedsegrønne hækplanter giver privatliv i haven

Ønsker du en hæk, der skal omkranse haven og give mere privatliv, så skal du gå efter en robust hækplante med en god vækst, som kan opnå den ønskede højde. Skal hækken placeres i skellet imellem din og naboernes grunde, så skal du vælge en hækplante, der kan blive op til 1,8-2 meter høj. 

Af hurtigtvoksende hækplanter kan du fx vælge Thuja, der er en hurtigtvoksende hækplante med en kraftig, søjleformet vækst, som kan blive op til 3-4 meter høj. Den har mørkegrønne nåleskæl og kan tåle at stå i halvskygge. Thuja er hårdfør og giver en flot og tæt hæk.

Du kan også vælge den populære Kirsebærlaurbær, som er en robust hækplante med store, blanke blade, som også giver en tæt og flot hæk. Kirsebærlaurbær er ligesom Thuja en hurtigtvoksende hækplante, som kan vokse op til 50 cm i højden om året, så med den rette pasning vil du hurtigt kunne se en vækst på hækkens højde.

Thuja og Kirsebærlaurbær er begge stedgrønne planter, og det gør dem meget velegnede som hækplanter, da stedsegrønne planter beholder deres blade/nåle hele året rundt, hvilket betyder, at du har glæde af en tæt og grøn hæk − både sommer og vinter. 

Dekorative hækplanter, der pynter i bede og krukker

Nogle hækplanter egner sig rigtigt godt som dekorative prydbuske i havens bede og til krukker på terrassen, hvor planter medvirker til en indbydende stemning. Her på siden kan du vælge imellem mange prydbuske, se fx vores mix af prydbuske, der består af flotte, blomstrende buskplanter, som alle passer godt til havens bede, og som også trives i krukker. Se også den populære busk Buksbom, der er en dekorativ og hårdfør hækplante, som har den fordel, at den kan formklippes efter eget ønske – fx i klassisk kugle- eller pyramideform eller i mere unikke former, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for formen på din buksbombusk. 

Buske gør ikke kun haven mere spændende at se på, buske kan også være med til at fremme tilstedeværelsen af insekter i området omkring din bolig, da blomstrende buske tiltrækker insekter. Særligt Sommerfuglebuske virker tiltrækkende for insekter pga. de store, lilla, velduftende blomster. Med sommerfuglebuske i haven får du både en blomstrende og velduftende hæk og udsigt til at have massevis af sommerfugle flyvende omkring i haven i blomstringssæsonen.  

Blomster til haven – sådan får du en smuk have, der blomstrer hele sommeren

Nøglen til at skabe en have, der står i fuldt blomsterflor hele sommeren, er at plante mange forskellige blomstersorter, som blomstrer på skift i løbet af sommeren. Nogle blomster springer ud i foråret, andre i sensommeren. Nogle blomstrer kun kortvarigt, mens andre blomstrer i længere perioder eller i flere omgange hen over sommeren. Et miks af mange blomstersorter giver altså et levende og farverigt bed, som kan udvikle sig i løbet af sæsonen. Når du anlægger et blomsterbed, er det derfor en god idé at undersøge, hvornår de forskellige blomstersorter springer ud, for på den måde kan du nemmere sammensætte et blomsterbed, der kommer til at være spændende at se på hele sommeren. Har du mange bede kan du lave en kombination af prydbuske, flerårige stauder og farverige blomster.

Planter til køkkenhaven – dyrk dine egne frugtbuske og grøntsagsplanter

En køkkenhave er en nyttig ting at anlægge i sin have, hvis du har tiden og lysten til at dyrke dine egne frugter og grøntsager. I køkkenhaven kan du plante frugttræer, jordbærplanter og frugtbuske, fx hindbær, brombær og solbær, som hele familien kan nyde godt af i høstsæsonen. Her på siden finder du hele vores udvalg af frugtbuske og planter til køkkenhaven.

Hvis du har et solbeskinnet drivhus i haven, så er der flere spiselige sorter, som du har mulighed for at dyrke i din egen have. Tomatplanter og peber- og chiliplanter er gode sorter til drivhusdyrkning, da de har brug for varme og meget sol. Se også vores store udvalg af frø, så du kan dyrke mange forskellige slags grøntsager i dit drivhus. 

Går du og drømmer om at få dit eget drivhus, så tag et kig på vores sortiment af drivhuse her. Vi har både små og store drivhuse, så du kan få et drivhus i en størrelse, der passer til din have.

Sådan skaber du liv på terrassen med planter og blomster

Til de mindre haver og altaner kan blomster og planter i krukker være en god og dekorativ løsning, hvis du ønsker at gøre dit udendørs opholdssted lidt hyggeligere og mere spændende at se på. Planter og blomster i krukker er flotte og kan omdanne terrassen eller altanen fra at være en bar plet til at blive en lille oase, hvor man har lyst til at opholde sig. Ved at anbringe et par krukker med friske planter udenfor kan du nemt og hurtigt skabe en livlig oase, fx med grønne planter, små buske eller træer i krukker, farverige sommerblomster og praktiske krydderurter. 

Mange af vores planter er lette at plante og nemme at dyrke, og i krukker kan de flyttes rundt efter behov. Derfor er par krukker med forskellige plante- eller blomstersorter en ideel løsning, hvis du ønsker at gøre din terrasse eller altan mere interessant. 

Se hele udvalget af stauder, blomster og planter her på siden, og tag også et kig på vores udvalg af potter og krukker, hvor du finder krukker til terrassen, altanen eller forhaven i mange størrelser og flere farver og materialer. Se fx udvalget af moderne lerkrukker i flotte farver.

Køb planter af høj kvalitet til lavpris i jem & fix 

En have fuld af grønne planter og flotte blomster fanger øjet og er indbydende at se på, så det kan godt betale sig at lægge nogle kræfter i at gøre haven flot i stand. Køber du dine planter, buske og blomster i jem & fix, så kan du istandsætte din have til den billigste og mest fordelagtige pris. I jem & fix kan du få mange haveplanter og blomster for pengene – vi har nemlig lavpris på alle varer hver dag.