OBS! Grundet travlhed hos PostNord må der påregnes længere leveringstid end normalt. - Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Vær med til at vise hensyn. Læs mere om at handle i jem & fix her.

Planter & blomster


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Smukke planter & blomster til haven

Om sommeren er haven dit udendørs fristed, og den skal derfor gerne være et sted med masser af planter og blomster, hvor det er rart at opholde sig, og hvor du kan læne dig godt tilbage i havestolen og slappe helt af. Og det kræver heldigvis ikke særligt meget at forvandle haven fra et vinterhærget ødeland til en blomstrende og velduftende prydhave, hvor både børn og voksne har lyst til at opholde sig. Med træer, buske, blomster og planter er det let sætte dit helt eget personlige præg på haven, terrassen, blomsterbedet og drivhuset, og skabe et sted der indbyder til både leg og afslapning. I jem & fix finder du flere forskellige buske, træer samt blomster og planter til haven, og uanset om du foretrækker en velplejet og omhyggeligt trimmet have, eller om du er mere til et kontrolleret vildnis af buske, træer, blomster og planter, har vi også noget, der passer til netop din have. 

Til de mindre haver eller altaner kan blomster og planter i krukker i forskellige størrelser være en god og dekorativ løsning. De er lette at plante og taknemmelige at dyrke, og kan flyttes rundt i haven eller på terrassen efter behov. Du finder også et stort udvalg af blomster og planter til haven, både sorter der kan plantes direkte i jorden og blomster og planter, der trives bedst i krukker eller potter. Se vores store udvalg af blomster og planter her.