Phønix selvbyggerpap 1 x 5 meter

Varenr.: 9021085

Phønix selvbyggerpap 1 x 5 meter

Varenr.: 9021085
  • Selvbyggerpap fra Phønix Tag Materialer med selvklæbende kanter på over- og underside
  • Pålægges uden brug af åben ild: Rul ud, søm fast og klæb – nemt og enkelt
  • Selvbyggerpap kan bruges til renovering af eksisterende tagpaptage samt til helt nye tage
  • Der er 1 x 5 meter i rullen
649.00

Varebeskrivelse

Selvbyggerpap 1 x 5 meter fra Phønix Tag Materialer

Det er faktisk meget let at montere PF/GF 5000 SBS selvbyggerpap fra Phønix Tag Materialer. Det er udviklet således, at du selv, og helt uden brug af åben ild, kan pålægge tagpappet. Det skal faktisk bare rulles ud, sømmes fast og klæbes.

Med selvklæbende kanter

Selvbyggerpap er en polymermembran med kombi-armering af polyesterfilt/glasfilt. Kombi-armeringen er imprægneret med bitumen og herefter belagt på over- og undersiden med SBS polymerbitumen. Oversiden er belagt med skifersten, der beskytter bitumenlaget mod solens UV-stråler.
 

Selvbyggerpappet har selvklæbende kanter på både over- og undersiden, som er beskyttet med slipfolie. Selvklæberkanten er friholdt for skifersten og belagt med en speciel og særdeles effektivt selvklæbende bitumen. Det resulterer i en stærk og holdbar løsning.

Bruges som renoveringsløsning og til helt nye tage

Selvbyggerpap kan anvendes som renoveringsløsning på eksisterende tagpaptage med taghældning større end 5 cm pr. meter eller på helt nye tage med taghældning større end 20 cm pr. meter. For at dit nye tag kan holde i rigtig mange år, bør du sørge for vedligeholdelse og periodiske eftersyn. Undersøg taget engang imellem, og sørg for at det er ryddet for blade, sten og andet snavs.

Læs mere om produktet og fremgangsmåden for pålægning af tagpappet ved at læse monteringsvejledningen, som findes under Dokumentation.

Du kan også få syn for sagen med denne monteringsvideo.

Phønix tag logo nyt aug14

Specifikationer

Type Værdi
Bredde 1 meter
Antal pr. pk. 1 stk.
Længde 5 meter
Type Phønix pap
Farve Sort

Info & guides