Pattex No More Nails Tube 200 ml

Varenr.: 9047956

Pattex No More Nails Tube 200 ml

Varenr.: 9047956
  • Pattex No More Nails er en stærk montagelim, der bruges i stedet for opsætning med søm og skruer
  • Den kan anvendes til mange forskellige materialer fx træ, puds, beton og gips
  • No More Nails er i en tube, så du slipper for at bruge en fugepistol til arbejdet
  • Indeholder ingen opløsningsmidler, tørrer hvidt op, og den er til indendørs brug
  • Indeholder 200 ml
59.50

Varebeskrivelse

Pattex No More Nails tube 200 ml

Montagelimen No More Nails fra Pattex er et godt alternativ til at bore, når du skal montere noget. Som navnet antyder No More Nails, så skal du aldrig bruge søm, hvis du har montagelim ved hånden. Du kan bruge montagelimen til både træ, puds, beton, gips, sten, keramik, polystyren, PVC og kork, og den virker bedst, når en af fladerne er porøs. Det vil sige materialer, der er helt eller delvist gennemtrængelig for væske og gas som fx træ, kork og glasfiber.

No More Nails er i en tube, så der er ikke behov for fugepistol, når du skal bruge den. Pattex anbefaler, at der skal bruges 200-400 gram No More Nails per m² flade. Montagelimen indeholder ingen opløsningsmidler, og den er indendørs brug. Den tørrer hvidt op. Den limer med det samme og er justerbar i 5-10 minutter. Den har en tørretid på 12-48 timer. 

Der er 200 ml i tuben.

 


Vær opmærksom på:

Indeholder: 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on; Isothiazolinon blanding 3:1 (CIT/MIT) Kan udløse allergisk reaktion. P101 Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. P102 Opbevares utilgængeligt for børn. P262 Må ikke komme i kontakt med øjne, hud eller tøj.

Pattex logo_1

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 200 ml
Type Montagelim
Mærke Pattex

Dokumentation